79 четения

Дневен хороскоп Прогноза за 5 март, вторник

Луната е във Водолей. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 5,52 часа. Лунният ден е 16-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: През целия ден не бива да се правят манипулации на зъбите, защото може да има усложнения. Добре протичат всякакви рехабилитации и нагревки след счупване и изкълчване на крайници.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Неблагоприятен е за поставяне на татуировки и обеци, за да не бъдат засегнати и увредени кръвоносни съдове.

Хранене и диета: Избягвайте тежките храни. Преди да сготвите ястие, представете си го и ако не ви е по вкуса, въобще не го захващайте и не го слагайте на масата. Хапвайте повече сурови ядки. Шоколадът ще ви достави истинска наслада, ако си го позволите в много ограничено количество.

Цветове, носещи късмет: Сиво, виолетово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 17.10 часа.

Звездни аспекти за деня: Успокойте нервите и не влизайте в излишни конфликти с хората около себе си. Празничните и почивни дни свършиха, а движението на Луната във Водолей ви помага да жънете успехи по вече започнати дела. Свършете по-важните задачи днес, защото от утре стартира ретроградната фаза на Меркурий, която ще продължи почти до края на месеца.


ОВЕН

Не се отпускайте

В първия следпразничен ден сте енергични и бързате да свършите колкото се може повече работа. Учудвате колегите си, защото бликате от идеи и жизненост. Днес някои ваши предишни действия ще дадат своите резултати. Не се възгордявайте, а продължавайте напред. Няма нужда от отпускане.


ТЕЛЕЦ

Не проваляйте хубавия ден

Нямате причина за напрежение, но чувствате вътрешно недоволство. Дразнят ви всички хора наоколо – с постъпките си, с начина си на мислене, с желанията си. Препоръчвам ви да не влизате в конфликт с тях и да не им налагате своето си мнение. Бъдете тихи, смирени и не проваляйте хубавия ден.


БЛИЗНАЦИ

Трудности

Във вторник искате да постигнете повече, отколкото обстоятелствата ви позволяват. Въобразявате си, че някои от колегите ви върви срещу вас и саботира всичко, с което се заемете. Лесно обвинявате другите за своите собствени грешки. Денят не е никак благоприятен за инициативи и новости.


РАК

Не се напрягайте

Имате странното усещане, че около вас се навъртат хора, чието желание е да откраднат идеите ви и да се възползват от ваши заслуги, без да имат право. Не споделяйте за плановете си. Днес си работете самостоятелно. Избягвайте конфликтите, защото сте склонни да пренесете напрежението си вкъщи.


ЛЪВ

Нужда от адреналин

Вторник разкрива нова страница в живота ви, възможност за едно ново и успешно начало, което можете да положите единствено и само днес. Чувствате вятъра на промяната. Бъдете по-емоционални и чувствени. Сега имате нужда от страст, емоция и нова глътка адреналин.


ДЕВА

Разочаровани сте

Днес сте напрегнати и нервни. Оказвате се излъгани относно финансови приходи или плащане за вече свършена работа. Бесни сте заради това, че трудът ви не е оценен по достойнство. Губите прекалено много ценно време в ядосване, вместо да насочите усилията си към нова дейност, която да подобри приходите ви.


ВЕЗНИ

Любов и бизнес

Във вторник се нуждаете от подкрепа за плановете и идеите си. В делово отношение ви чака просперитет и хармония. Днес можете да уговорите доста добри условия, ако се занимавате с частен бизнес. В личен план денят е хармоничен. Помислете за задълбочаване на връзката, ако сте я започнали наскоро.


СКОРПИОН

Затрупани със задачи

Стартирате седмицата динамично. Днес очаквайте задачите да се трупат една след друга в списъка ви, а вие забързано да ги отмятате. Ще бъдете доволни от всичко, което постигате. Можете да стартирате дългосрочна диета или хранителен режим. Техните резултати очаквайте скоро.


СТРЕЛЕЦ

Нов период

Имате повод да се възгордеете от наскоро постигнати успехи. Вие сте в центъра на вниманието, а пред вас пластовете се разместват. Денят носи полъха на нещо ново и вълнуващо. Стартирате нов период и пред вас е възможността да извървите първите крачки от него успешно.


КОЗИРОГ

Съобразете се с обстоятелствата

Стартирате седмицата с дребни нередности, които бавят плановете ви. Не си въобразявайте, че можете да противодействате на съдбата. Сега е важно да се съобразите с нейните капризи. Вършете това, което се иска от вас и не мрънкайте на колегите си по този повод.


ВОДОЛЕЙ

Не налагайте мнението си

Днес сте неспокойни и пренасяте това напрежение в общуването си с колегите. Имайте малко търпение и позволете на обстоятелствата да се развият и случат. Не прибързвайте с изводите. Днес не е благоприятен ден за вземане на решения и налагане на лично мнение.


РИБИ

Спестете, не харчете

Днес не си позволявайте инвестиция или действие, които могат трайно да навредят на вашия финансов бюджет и стабилност. Денят изисква да бъдете пестеливи. Ще получите приходи от вече свършена работа, но тези приходи трябва веднага да се трансформират в спестявания, а не в харчове.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вечно променливи, вие обожавате новостите, световете, изпълнени с приключения и нестандартни изживявания. Внимавайте, отдавайте повече време и внимание на значимите неща от живота да не се окаже някой ден, че сте живeли повърхностно. Проблемите си създавате сами, но лесно се измъквате и справяте с тях. Познавате дълбините на човешката психология и затова често влизате под кожата на другите хора. Не злоупотребявайте с това ваше качество.

От днес до рождения си ден догодина навлизате във време, в което ще успявате с много малки стъпки. Колкото по-дребни са те, толкова по-сигурни ще бъдат за вас и за годините напред. Не бързайте, всичко с времето си. Оставете се на течението и то ще ви отведе в най-правилната посока.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилателната система.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *