Дневен хороскоп. Прогноза за 6 март, сряда

Луната е в Риби. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 28-ми в 1-ви в 18.03 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Днес не много успешно протичат операциите в областта на глезените на краката, на цялата лимфна система. Денят е добър за профилактика и лечение на подагра, както и на силна чувствителност на кожата. Разхождайте се повече време на естествена слънчева светлина, за да се заредите с енергия.

Красота и външен вид: Денят е неподходящ за подстригване на косите, защото няма да сте доволни от формата, която ще придобият след това. Избягвайте всякакви загрявания на кожата, коламаска с восък, пилинг на кожата, както и маски на лицето.

Хранене и диета: В сряда въглехидратите са полезни и се усвояват бързо от организма. Ако спортувате, се нуждаете от добро количество въглехидрати, за да не загубите енергията през деня. Предпочитайте пълнозърнестите култури, картофите, ориза. Избягвайте бялото брашно и захарта. Лунната диета стартира днес в 18.03 часа и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Сиво и морскозелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 18.03 часа.

Звездни аспекти за деня: Първият ден от ретроградната фаза на Меркурий съвпада и с настъпването на новолуние в Риби. До 18.00 часа завършете стари и изостанали дела, за които все не ви оставаше време. През целия ден сме емоционални, чувствителни и сантиментални. От днес до 28 март включително избягвайте подписването на важни договори, сключването на сделки с особено значение, както и закупуването на техника. Така ще си спестите излишни главоболия.

 

ОВЕН

Не упорствайте

 

Сряда не е денят за поставяне на ново начало или започване на дейности. Довършете вече започнати ангажименти. Успехът ще бъде с вас, ако не упорствате и не проявявате ината си. Ще получите насърчаване от страна на ръководителите, ако поговорите с тях и планирате действията си.


ТЕЛЕЦ

Нужда от свобода

 

Дори и да не сте съгласни с мнението на хората около вас, не го показвайте явно и не влизайте в излишни пререкания. В момента не ви е нужно да спорите, да губите излишна енергия и да убеждавате другите в своето собствено мнение. Не се оправдавайте пред никого. Днес имате нужда от свобода.


БЛИЗНАЦИ

Довършете започнатото

 

Ретроградната фаза на вашата планета управител Меркурий вече стартира и вие успешно можете да довършите някои изостанали във времето задачи, както и да поправите стари грешки. Мит е, че ретроградният Меркурий влияе негативно. Напротив, при вас той е възможност, а не пречка.


РАК

Спестете си провала

 

Ако днес не се инатите и не прекалявате с инициативите, денят ви ще протече в нормалните и допустими граници. Очаква ви успех, с който можете да се задоволите. Максималистите сред вас обаче няма да са доволни и могат да надскочат възможностите си. Да започнат нещо ново, което ще е поредният им крах.


ЛЪВ

На тихо място

 

В сряда се чувствате потиснати и без настроение. Настъпващото новолуние ви влияе негативно, тъй като изпива енергията ви и ви оставя без адреналин. Имате нужда да се скриете от погледите на хората, никой да не наблюдава действията ви. Днес не правете впечатление и не поставяйте ново начало.


ДЕВА

Прекрасен период

 

В първия ден от ретроградната фаза на вашата планета управител Меркурий вие се чувствате великолепно. Това е време за подреждане, поглед назад, анализиране и сторниране на грешки. Какво по-хубаво? Чака ви триседмичен период, в който ще сте във вихъра си. Критикувате повече останалите.


ВЕЗНИ

Силни и справедливи

Днес сте активни и силни. Издръжливостта ви е на много високо ниво, въпреки че и нервност не ви липсва. На работното място заложете на разговорите, които водите откровено. В момента сте справедливи – черта, която няма как да не се забележи от останалите. Можете да обсъдите своето общо бъдеще.


СКОРПИОН

Забавяте темпото

 

Бъдете активни и мобилизирани. Нищо няма да ви се получава по лесния начин, така че се подгответе за някои малки недоразумения. Поредица от малки трудности, които ще ви препънат и ще ви накарат да забавите темпото. Периодът не е подходящ за закупуване на техника за дома и офиса.


СТРЕЛЕЦ

Скандали без повод

 

В сряда сте прекалено инициативни. Повече, отколкото денят и движението на ретроградния Меркурий позволяват. Виждате, че нещата не ви се получават и ставате нервни, раздразнителни. Изкарвате си яда върху невинни хора около себе си. Ще развалите доста взаимоотношения, ако продължавате.


КОЗИРОГ

Препъникамъчета

 

Не пропускайте да отчитате съдбовните знаци, с които се сблъсквате в сряда. Много важно е да следите развитието си през деня и отчитате всяка една случайност в ежедневието ви. Ретроградният Меркурий поставя малки препъникамъчета по пътя ви, за да тества вашата издръжливост и ловкост.


ВОДОЛЕЙ

Фалшиви тревоги

 

Склонни сте да драматизирате малките пречки, които се изправят на пътя ви. Днес вдигате повече шум, отколкото е нужно. Привличате погледите, заемате центъра на вниманието. Не че е лошо, но фалшивите тревоги ще ви лишат от възможността някой да ви помогне в момент, в който наистина имате нужда.


РИБИ

Добри идеи

 

Това е един прекрасен ден за вас. Ще блеснете с новите си и идеи, с разумните си решения и здравия си разум. На работното място ще бъдете засенчени от колега, който в момента иска да се изяви като лидер. Дайте му нужното време и поле за изява. Вашите идеи са по-силни и скоро ще изплуват на преден план.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, които празнувате днес, сте добродушни, отворени и доста загрижени за другите хора. Обичате да помагате, да вършите добро и да сте полезни. Единствената ви цел в живота ви е да създадете устойчиво семейство, което ще ви даде всичко, от което се нуждаете. Първите ви години са трудни, но след това животът ви ще олекне и ще бъде прекрасен, изпълнен със стабилност и хармония. Гледайте напред и в трудностите търсете положителното в ежедневието си.

Навлизате в прекрасна година, която се очертава да бъде най-щастливата, сравнена с изминалите девет години. Изживейте я с удоволствие, желание и тя ще ви донесе много щастие. Правете само позволени неща и не злоупотребявайте с доверието, което съдбата ви дава. Пазете се от неподходящи запознанства.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.