„Боляри“ взеха купата на кмета на Върбовка

Отборът на „Боляри – Велико Търново“ спечели Седмия турнир по футбол на малки врати за купата на кметство Върбовка.

В надпреварата се включиха още „Махалата“, „Върбовка“, „Спартак“, „Павликени“ и „Ураган Батак“. Паралелно се проведе и футболен турнир с учениците от ОУ „Филип Тотю“ от селото, в който взеха участие 6 тима от различните класове.

Победителите при мъжете с капитан Георги Коюмджиев събраха 19 точки. Втори с 12 точки е „Ураган Батак“ с капитан Николай Атанасов, трети се класира отборът на „Махалата“, който има 9 точки. Негов капитан е Анатоли Анатолиев. При учениците трети са второкласниците, на второ място е отборът на четвърти клас, а първенци станаха седмокласниците. Голмайстор на турнира е Александър Иванов с 26 попадения, следван от Ашим Кайсимов и Васил Георгиев с по 12. Ветеран на турнира е Симеон Ангелов, а най-млад участник е Иван Анатолиев.

Наградите – купи, медали, грамоти, предметни и парични награди, за всички тях бяха раздадени по време на официална церемония в центъра на селото. Официални гости на награждаването бяха кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов, председателят на Зоналния съвет на БФС – Велико Търново, Бончо Генчев, председателят на БФ по баскетбол Георги Глушков, председателят на ОК „Начало“ Иван Трифонов, общинският съветник инж. Дончо Дончев и Мирослав Петков – спомоществовател на събитието. Специална награда за най-малките участници осигури Бончо Генчев, който им подари билети за предстоящия мач на националния ни отбор по футбол срещу Англия. Награди осигуриха и училищното настоятелство при ОУ „Филип Тотю“ – с. Върбовка, групата на общинските съветници от БСП в Павликени, председателя на ОК „Начало“ и управителя на фирма „Кредо-Зар“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.