Дневен хороскоп. Прогноза за 7 март, четвъртък

Луната е в Риби. Фаза – новолуние. Лунният ден е 2-ри. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес не особено успешно протичат операциите в областта на глезените на краката, на цялата лимфна система. Денят е добър за профилактика и лечение на подагра, както и на силна чувствителност на кожата.

Красота и външен вид: Денят е неподходящ за подстригване на косите, защото няма да сте доволни от формата, която ще придобият след това. Избягвайте всякакви загрявания на кожата, коламаска с восък, пилинг на кожата, както и маски на лицето.

Хранене и диета: Луната е нарастваща и се пълнее лесно, ако прекаляваме с количеството на порциите. Днес въглехидратите са полезни и се усвояват бързо от организма. Ако спортувате, се нуждаете от добро количество въглехидрати, за да не загубите енергията през деня. Предпочитайте пълнозърнестите култури, картофите, ориза. Избягвайте бялото брашно и захарта.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 19.10 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната отново гостува в Риби, а Слънцето е в съвпад с Нептун. Не подминавайте идеите, които ви идват наум, защото те могат да ви мотивират за радикални промени и ползотворни действия в края на месеца, когато Меркурий отново е в своята директна фаза.

 

ОВЕН

Запалете искрата

В четвъртък обърнете внимание на идеите и плановете си за бъдещето. Не подминавайте и най-малкото хрумване, защото то може да запали искрицата за следващи стъпки и успехи. Обмисляйте обаче добре словата си, за да не нараните някого с прибързаност и агресивно поведение и после да съжалявате.


ТЕЛЕЦ

Разговори

 

Уредете си няколко срещи за деня с хора, които могат да ви донесат нови идеи и възможност да се реализирате по нов начин в обществото. Не се притеснявайте, че в разговорите си губите времето. Няма такова нещо. Днес именно чрез комуникацията ще уредите една бъдеща своя успешна реализация.


БЛИЗНАЦИ

Нова идея

 

В добро настроение сте, но днешният ден не предполага големи постижения на работното място. Поне толкова големи, колкото вие очаквате от четвъртъка. Не правете впечатление и ако може, вършете рутинните си ангажименти. Нова идея за бъдеща служебна реализация може да ви запали.


РАК

Обградени с внимание

 

В четвъртък сте изключително чувствителни на тема близки хора, дом, семейство, пътувания и прочее. Днес обръщате прекалено много внимание на всички около себе си. Инвестирате грижите си не в друго, а за да накарате своите близки да ви обръщат внимание. Не го правите безвъзмездно.


ЛЪВ

Твърде емоционални

 

Под влияние сте изцяло на чувствата и емоциите си и това ще се окаже главната причина за драмите, които сами ще си причините в този ден. Добре е да бъдете мнителни към новите запознанства и хората, подаващи ви ръка точно сега. Нищо не е безвъзмездно и те ще потърсят нещо от вас в близко бъдеще.


ДЕВА

Важни разговори

 

Не подминавайте идеите, които днес се раждат в сферата на деловия ви живот или чрез комуникацията с деловите партньори. Можете да уредите среща с тях и да обсъдите свои бъдещи планове. Стигнете само до обсъждане, не до финални решения или подписване на документи. Все пак сме в ретрограден Меркурий.


ВЕЗНИ

Не пестете усилия

 

В четвъртък от вас се иска да сте максимално отговорни, активни и дейни. Няма да имате възможност да си отпочинете или да изпиете дори едно кафе на спокойствие. Не се притеснявайте, защото вашите действия съвсем скоро ще бъдат щедро възнаградени. Не пестете усилия. Заслужава си.


СКОРПИОН

Козметични промени

 

Движението на Луната в Риби ви зарежда със сили и ентусиазъм. Днес искате да промените нещо около себе си. Пробвайте с разместване на мебелите или разчистване на бюрото в офиса. Не правете драстични делови промени, още повече не слагайте подписа си върху договори и споразумения.


СТРЕЛЕЦ

Спокоен ден

 

В четвъртък се боите от всякакви новости и промени, които могат да се случат в живота ви. В момента желанието ви е вашето ежедневие да върви в една рутинна полоса – без новости и изненади. Съвсем скоро ще измените нагласата си. Но днешният ден е тъкмо какъвто си го пожелавате – спокоен.


КОЗИРОГ

Нови идеи

 

Ненадеен разговор, среща с интересен човек или имейл в електронната ви поща ще отключи нови идеи за бъдещи реализации. Днес не оставайте без да има какво да вършите. Бъдете активни и дейни. Заредете се с добро настроение и очаквайте една новина да промени плановете ви за близко бъдеще.


ВОДОЛЕЙ

Овладейте чувствата

 

Отворени сте към нови контакти, но не всички запознанства са благоприятни за вас днес. Бъдете по-консервативни. Потискайте силната си чувствителност, която може да ви нанесе здравословно неразположение, прерасне ли в агресия и нервност. Изживейте деня си без да бъдете зависими от нищо.


РИБИ

Важен ден

 

Предстои ви важен, но напрегнат четвъртък. Във вашия знак се случват няколко аспекта и това няма как да не повлияе на живота ви. В мислите ви се зараждат нови идеи и вие, без да искате, си правите планове за бъдещето. Днешният важен ден ще ви покаже посоката, в която ще се движите в края на март.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Основната характеристика за Рибите, родени на 7 март, е, че те са задълбочени и разумни, но само на пръв поглед. Всъщност, ако ги познавате отблизо, ще видите, че нерядко са хаотични. И те са непостоянни в идеите си, несериозни в решенията си. Важно обстоятелство за благополучния им живот е да имат добро образование и да работят по специалността, за която са учили. Наред с това ще дойде и духовната половинка, която винаги търсят. Парите за тях не са всичко, признанието е по-важно. Може би липсата на меркантилност е важна черта, която принадлежи на зодия Риби и най-много ги доближава до този знак.

Годината, в която навлизате, ще бъде изпитателна и затова е добре да се подготвите за някои трудности. Не всичко ще върви така, както на вас ви се иска, и понякога ще трябва да се съобразявате с различни обстоятелства. Никога обаче не се отказвайте от целите си, защото, макар и по-трудно, годината обещава, че ще ги постигнете.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.