Осем лева струват билетите за „Етър ВТ“ – ЦСКА София, от вчера са в продажба

Феновете на „армейците“ организират шествие от Военния клуб до стадион „Ивайло“

Осем лева струват билетите за мача „Етър ВТ“ – ЦСКА София, няма да има намаление за пенсионери, ученици и студенти, съобщиха на пресконференция от ръководството на великотърновския клуб. Билетите са в продажба още от вчера, а от днес до петък ще се продават от 10 до 18 часа на касата до Спортния диспансер. В деня на мача, за да няма струпвания, от 9 до 15 ч. ще има отворени две каси – от южната страна за гостуваща публика, от северната за привържениците на „виолетовите“. От 15 часа ще отвори трета каса от северната страна и още две от южната. От клуба апелираха към хората да си купуват билети през цялата седмица, да не чакат минутите преди мача, защото неизбежно ще има опашки и ще пропуснат началото.

„С решение на ръководството на клуба билетите за мача ще бъдат по 8 лв. за абсолютно всички. Няма да има преференциални билети по 4 лв. по две причини: първата е, че при толкова много хора ще бъде доста сложно студентите да доказват статуса си. Втората причина е, че има от доста време насам некоректно влизане от хора, които не са студенти, и се влиза неправомерно срещу 4 лв. А за „Етър“ всеки лев е важен, за да може да функционира“, заяви административният директор Страцимир Тинчев. Той призова феновете за европейско поведение и опазване на стадион „Ивайло“, който е в топ 3 на България с вандалски прояви.

Шествие на феновете на ЦСКА ще има във Велико Търново преди мача, съобщи заместник-кметът проф. Георги Камарашев. „Винаги мачовете с ЦСКА и „Левски“ са предизвикателство като организация. Създали сме я и не смятаме, че ще имаме трудности. Тази година и феновете на ЦСКА поискаха да правят шествие във Велико Търново и имат разрешение и съответната заповед от кмета г-н Панов.

Шествието е от 15:00 до 17:00 ч. в събота от Военния клуб по ул. „Васил Левски“ в посока стадиона и ще бъде охранявано. Ще има необходимите мерки за сигурност, полиция и жандармерия. Надяваме се да няма инциденти. Съвместно с органите на МВР ще бъде осигурен общественият ред“, заяви проф. Камарашев.

Сн. Светослав СТЕФАНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *