34 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 8 – 14 март

Време е за смели и налудничави идеи, които ще ни върнат към детската импулсивност

 

Здраве: Не преуморявайте психиката си през днешния ден, както и не прекалявайте с кафето и тютюневия дим, за да не си създадете проблеми с кръвното налягане и силно главоболие точно на женския празник. Релаксирайте и не се претоварвайте емоционално. Бъдете внимателни и се обличайте според времето в неделя, понеделник и вторник. Възможни са настинки заради променливото време, които впоследствие могат да прераснат в по-сериозни заболявания. В сряда и четвъртък общувайте с хора, които ви зареждат с енергия, а не с такива, които ви я отнемат. Това е важно за психическото и физическото ви здраве.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите са всички от периода. Заради фазата на Луната растежът се ускорява. Коламаска можете да направите в неделя, понеделник, вторник и сряда. Масажи: лечебни – неделя, понеделник, вторник. Релаксиращи и с ароматни масла – сряда и четвъртък. Обеци и татуировка: Луната няма отношение към тези процедури. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в парна баня в сряда и четвъртък.

Хранене и диета: Не търсете причина да се лишите от лакомства и бонбони, поднесени сърдечно от съпругите, майките и колежките в днешния ден. Няма как да поддържате своята диета, още повече че Луната е нарастваща. Насладете се на хубавия празник. В неделя организирайте семеен обяд, на който да сложите нещо вкусно и естетическо приготвено на трапезата. Нахранете близките си с вида на чиниите. В сряда не се лишавайте от парченце шоколад, което ще подобри настроението и тонуса ви. Четвъртък е подходящият ден за провеждане на лунна диета. Тя стартира точно в 12.26 часа с настъпване на фаза първа четвърт.

Основни звездни аспекти: Това е първата седмица от ретроградното движение на Меркурий, в която нарастващата Луна гостува в Овен, Телец и Близнаци. Примамливо ни подканя да започнем нещо ново. Ако обаче то е в сферата на бизнеса или диловите отношения, по-скоро е обречено на неуспех. Избягвайте да подписвате всякакви делови договори и споразумения, както и да купувате нова техника, за да си спестите главоболията и упреците след това. Днес Уран навлиза в Телец, за да промени бавно и постепенно, но необратимо, нашия свят, в който живеем в момента. Ще се промени отношението ни към материалното, парите и стойността им като цяло, но всичко това ще настъпва постепенно и с течение на времето. Подгответе се още от сега. В неделя Марс и Нептун са в секстил, за да ни тласнат през новата седмица да вземем поне едно непредвидено и налудничаво решение за живота си. По време на ретроградния Меркурий здравият разум е замъглен и на преден план излиза детското, инстинктивното. Точно него ще активира и аспектът, за който стана дума. В сряда слънцето и Плутон са в секстил, а в четвъртък Марс е в тригон със Сатурн. Позволете на детския импулс, на инстинктивната мисъл да ви покаже верния път, по който да тръгнете след няколко седмици. Обърнете внимание на налудничавите си идеи, които по време на ретрограден Меркурий изглеждат неизпълними, но всъщност често се оказват гениални. Изживейте една ползотворна и великолепна седмица.

 

ОВЕН

Не забравяйте да си почивате

За вас предстои една доста важна мартенска седмица. Тя стартира с гостуване на Луната във вашия знак и активира нов едномесечен период. Дори и да имате забрана за действие заради ретроградния Меркурий, в момента няма кой да ви забрани да мечтаете и да развивате своята ментална същност, както и ще се случи. Да е честит празникът на всички дами, които следва да го отпразнуват подобаващо в обкръжението на своите любими хора. През работната седмица не забравяйте да се грижите за себе си – да си почивате и да отделяте малко повече време за четене и духовно усъвършенстване.


ТЕЛЕЦ

Социално раздвижване

За вас започва седмица, която при всички положения ще промени начина ви на мислене, на възприятие на външния свят и ще преобърне много от вашите емоционални прояви. Ретроградното движение на Меркурий ще ви срещне с множество хора, от които имате възможност да черпите опит и вдъхновение. Сега е моментът да обновите гардероба си и да си купите нови дрехи за пролетта. Честит да е празникът на всички дами Телци, за които най-прекрасният подарък ще е дреха или аксесоар. През новата работна седмица очаквайте срещи и разговори. Социалният ви живот се раздвижва.


БЛИЗНАЦИ

Поправете стари грешки

Ретроградното движение на Меркурий и за вас е едно благоприятно време за завършване на стари дела и поглеждане назад във времето с цел да изгладите някои малки грешки и недоразумения. Да е честит празникът на всички дами, подвластни на този знак, които ще се чувстват прекрасно сред колегите си. Идеален е денят за организиране на малък тим-билдинг или работен банкет по случай 8 март. През новата седмица бъдете внимателни. Отвсякъде изникват стари грешки, с които трябва да се справяте. На работното място се съсредоточете и не се разсейвайте с излишни дейности. Не стартирайте нищо ново.


РАК

Възнаградени усилия

Чувствате се прекрасно. Движението на Луната в Овен, Телец и Близнаци ви поставя във върхова форма както в личен аспект, така и на работното място. Сега имате нужда от възможности за изява и вие ги търсите по всякакъв начин. Да е честит празникът на всички дами Рак, които ще са в центъра на вниманието. Не се притеснявайте да отпразнувате 8 март в по-шумна компания довечера. Все пак е петък. Уикендът също ви радва с добро настроение, а през новата седмица се стягайте – чака ви много работа, но и признание, от което така се нуждаете. Усилията ще си заслужават.


ЛЪВ

Зарадвайте я със скъп подарък

Като изключим временната финансова нестабилност, която ви носи ретроградното движение на Меркурий, всичко останало около вас е наред и ви се подрежда подобаващо. Да са живи и здрави Лъвиците на днешния празник! Те ще бъдат особено впечатлени от някой по-скъп подарък или поне опакован ефектно. През новата работна седмица ще се натъкнете на предложение за нова работа или разширяване на дейността. За съжаление, не можете да дадете окончателен отговор сега, защото в момента няма как да подпишете какъвто и да е било договор. Няма да е във ваш интерес.


ДЕВА

Сами си го причинявате

През следващата една седмица по всякакъв начин ще се стремите да драматизирате и да внушите всекиму, че светът е повече от сериозен, труден за разбиране, а животът – мъчен за изживяване. Нямате настроение за празнуване на женския празник, въпреки че ако се отпуснете, ще се простите с много от лошите си мисли. Ретроградното движение на Меркурий в момента „копае“ дупки в семейния и любовния ви живот, а вие допълнително се стараете да ровите в раните, ако имате такива. Сами си причинявате болките и мъките…


ВЕЗНИ

Вън от периода на застой

И за вас следва един доста ползотворен период, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Той стартира с Луна в срещуположния на вашия знак – Овен. Движението на Луната в Овен винаги ви въздейства мотивиращо, защото ви вади от състоянието на застой, което чувствахте до този момент. Честит да е празникът на всички дами Везни. За тях той ще е неповторим, ако го споделят само и единствено с любимия си човек. Шумните компании ще ги натоварят. През новата работна седмица пред вас се изправят трудности. Ще ги преодолеете с лекота, защото както вече казах, вие сте извън периода на застой и задвижвате колелото напред.


СКОРПИОН

Извънредни приходи

Следващата седмица изисква от вас мобилизация и ангажиране на силите, за да се справите с малките трудности, които ретроградният Меркурий постила закачливо по пътя ви. Не се притеснявайте, нищо фатално няма да ви се случи. Седмицата стартира с Луна в Овен – силно ангажиран петък, дори и да е празник. Да е честит 8 март на всички дами Скорпиони, които ще се чувстват прекрасно, обградени от колегите си. Но преди да празнувате, първо си свършете работа и не я оставяйте за идната седмица. А тя, новата работна седмица, ще ви помогне да поработите върху стабилизация на финансовото си състояние. Ще ви се получи. Идват извънредни приходи.


СТРЕЛЕЦ

Ще се наложи малък ремонт

Следващите седем дни ще ви разнообразят с повече страсти и емоции, които чакахте от дълго време. Ретроградното движение на Меркурий изисква да обърнете внимание на личните си ангажименти, на домашните проблеми и на най-близките си хора. Ще ви се наложи да направите малък и ненадеен ремонт в жилището си, но това ще ви накара да се почувствате още по-удобно в него. Да е честит днешният празник на всички дами. Не забравяйте, че е петък, и е редно да го отбележите със своите приятелки на по чаша вино. През новата работна седмица се пригответе за действие и доста работни ангажименти. Всичко ще си дойде на мястото.


КОЗИРОГ

Хаос в комуникациите

И за вас стартира една активна мартенска седмица. Да е честит празникът на всички дами Козирог, които ще се чувстват най-добре, ако го отпразнуват вкъщи, а не в шумна компания. Ще бягате от шума и погледите на много хора не само днес, а и през всичките седем дни на седмицата. Ретроградното движение на Меркурий създава сериозен хаос в комуникациите около вас. Ще ви се налага да пишете имейли по няколко пъти, ще пращате многокрано писма по пощата. Не се ядосвайте. За съжаление, никой няма да ви помогне, за да облекчи работата ви. Напротив, хората наоколо ще ви досаждат и объркват още повече.


ВОДОЛЕЙ

В отлично настроение

Не е тайна за никого, че вие изживявате един благоприятен период. Движението на Венера във вашия знак ви зарежда със самочувствие и ентусиазъм. Ретроградното движение на Меркурий обаче бърка някои от вашите финансови планове с извънредни разходи, които няма как да избегнете. Важно е да не подписвате договори и делови споразумения в този период, за да избегнете грешките и бъдещите загуби лично за себе си. Да е честит празникът на дамите от зодията, които днес могат да си купят нова дреха за подарък. Ще я носите с желание и тя ще ви носи настроение. През новата работна седмица обърнете внимание на едно мимолетно подхвърляне отстрана на делови партньор за начало на нова съвместна дейност. Дайте своя отговор в края на март.


РИБИ

Поправяте стари грешки

И вашата седмица няма да е никак лоша. Вие вече свикнахте с Меркурий, който прави своята ретроградна фаза точно във вашия знак. Използвайте момента да подредите мислите и идеите си. Да поправите някои стари грешки и да завършите нещо отдавна започнато, но оставено недовършено някъде във времето. Честит да е празникът на дамите Риби. Вие днес блестите и правите впечатление, като очакванията ви са да ви забележат и отвърнат с комплименти. Е, ще ги получите. А през новата седмица обърнете повече внимание на общуването и комуникацията. Ще ви се налага по-често да влизате в обществени срещи и да обсъждате това-онова.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

8 март. Сами сте си избрали да се родите на 8 март. Това обаче не бива да ви ласкае, а напротив. Родили сте се с мисия да разплатите някои свои кармични грешки, направени в минало прераждане. Ето откъде идват някои затруднения в този ваш живот. Въпреки че сте изключително ловки, смели и решителни в службата, невинаги успявате толкова лесно, колкото други ваши колеги. Имайте търпение и се научете на постоянство. Приемете парите като даденост, като средство за преживяване. Ако осъзнаете философията им по този начин, те сами ще дойдат при вас. Превърнете ли се обаче в скъперници, ще търпите загуба след загуба. Често най-хубавите моменти от живота ви започват след като навършите 30-33-годишна възраст. Тогава ви е и времето за женитба, дом и деца.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

 

9 март. Вие сте емоционални представители на знака Риби. Изстрадвате всяка мъка около вас – било то своя или чужда. Съпричастни сте към всяка болка. Товарите се с чужди проблеми и това вреди на вашия живот. Научете се да живеете повече за себе си, да преодолявате мъките и страданията, защото те са неизменна част от човешкото съществуване.

Годината, в която навлизате, все пак ще ви научи да понасяте и монотонните моменти в живота си. Тя се свързва със стабилизацията, с края на промените и временния застой, който осигурява стабилност и заздравяване на всички позиции.

Здраве: Възможни са чести настинки. Заздравете имунната система.

 

10 март. Вие сте хора, които трудно биха могли да бъдат разгадани. Вашият живот е живот на крайностите. От бързия възход към бързото падение – двете неразривно свързани крайности, които се проявяват и в действията ви, и в чувствата ви. Ако не успеете да осъзнаете силата на собствените си желания и не наложите пълен контрол и самодисциплина над живота си, със сигурност ще бъдете подвластни на падението. Пътят към възхода може да бъде постигнат единствено със смирение и доброта, за което могат да ви помогнат чертите на знака Риби. Злобата, интригантството, инатът са чертите, които ви обричат на гибел, и затова не бива да ги проявявате в никакви измерения.

Навлизате в година на анализ и преоценка на изминалите девет години. Нужно е да бъдете критични към себе си и към хората около вас. От друга страна, това е година, удобна за обучение и преквалификация и вие трябва да използвате това време пълноценно.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли, кожни инфекции.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!