38 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 12 март, вторник

Луната преминава от Телец в Близнаци. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 5-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: До 17.47 часа са нежелани операциите в областта на носа, носоглътката, сливиците, гърлото, щитовидната жлеза, а след това – на белите дробове, бронхите, кръста. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с гърлото и белите дробове.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, както и за дълготрайно и безвредно боядисване. Можете да направите масаж на цялото тяло, както и лечебни масажи за различни блокажи в тялото.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и на чести интервали. Днес можете да си позволите повече плодове и пресни зеленчуци под формата на салати. Избягвайте бялото брашно и захарта.

Цветове, носещи късмет: Червено и зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 9.35 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Телец и е в хармоничен аспект с Меркурий. Денят е муден, но ако положите усилия, те ще си заслужават. Не позволявайте да попаднете в клопката на меланхолията и лошото настроение само защото нещата не ви се получават от първия път.

 

ОВЕН

Удовлетворение

 

Вторник може да бъде доста благоприятен за вас, но ако положите усилия. Няма как да избягате от задълженията си, затова се заемете с тях още сутринта. За мнозина се очертават промени, които ще са за добро. Денят носи важни контакти, подкрепа от близки хора и удовлетворение от свършеното.


ТЕЛЕЦ

Бъдете пестеливи

 

Опитайте се да бъдете по-пестеливи днес. Рискът да нарушите сериозно стабилността на личния си бюджет е висок. Денят изисква да сте съсредоточени в задачите си. Концентрирайте се в най-належащите, тези, които не търпят отлагане към момента. В личните отношения всичко върви безпроблемно.


БЛИЗНАЦИ

Момент за промяна

 

Днес, дори и късметът да е на ваша страна, трябва да сте по-предпазливи и не толкова решителни. На работното място са възможни промени, в ядрото на които ще сте вие самите. Запазете самообладание, покажете своите умения. Пристъпете към промяна във външния си вид. Ако започвате диета, сега е моментът.


РАК

Върнете заемите

 

Началото на тази седмица чертае кратък период, през който трябва да обмислите повечето планове, които имате на този етап. Вторник буди притеснения относно финансовото ви състояние. Те касаят заеми и задължения, които имате към други хора, затова направете сметката си и оправете нещата.


ЛЪВ

Денят ви радва

 

Ще се зарадвате на вторника като ползотворен ден, защото вършите добре своята работа, а и имате известно желание за контакти и изява. Обърнете внимание на деловата дейност, на разговорите, които касаят бъдещето ви. Сега имате възможност да поставите начало на промени в по-добра насока.


ДЕВА

Положете старание

 

Притеснения в службата възпират повечето от инициативите, които бяхте запланували да предприемете през тази седмица. Мнозина от вас са изплашени от стартиращи реформи на работното място. Старайте се повече, поогледайте се и за нови шансове. Днес е ден за равносметка и поглед в бъдещето.


ВЕЗНИ

Променливо настроение

 

Вие сте в колебливо настроение, продиктувано от несигурността в службата. Всичко, опиращо до професионалната тема, ви влияе. То ви и притеснява, и развеселява. Впускате се със сърце към всяка нова инициатива и очаквате да е за добро. Предвидете обаче и възможност за малък провал.


СКОРПИОН

Не контактувате

 

Вторник бележи период на осезаема изолация от околните. Използвайте липсата на внимание от тях, за да си направите вътрешен анализ на отминалите събития. Липсата на контакти и поемането на по-малко отговорности ще ви осигури достатъчното време, за да останете насаме със себе си.


СТРЕЛЕЦ

Извинете се

 

Липсата на почивка, пролетната умора и лабилните отношения през уикенда са основната причина да се чувствате несигурни и объркани. По-добре отложете важните задачи и наблегнете на личния си живот. Време е да стабилизирате взаимоотношенията. Извинете се, защото е нужно да го направите.


КОЗИРОГ

Гоните срокове

 

Натоварени сте. Мнозина ще се занимават с няколко неща паралелно. Ангажименти от миналото наред с новите задачи не търпят отлагане и трябва да бъдат изпълнени в срок. Именно гоненето на последни срокове е главната характеристика на вторника. Нямате сили да се справите с всичко. Погледнете здравето си.


ВОДОЛЕЙ

Зареждате с настроение

 

Опитайте да се заредите с положителна енергия и добри очаквания за днешния ден. Предайте нататък частица от своето настроение и на хората около себе си. Днес можете да осъществите важни срещи или да пътувате. Да се видите с хора от по-далечни разстояния или просто да им напишете имейл с мили думи.


РИБИ

Резултатите са налице

 

Днес сте в добро настроение. Бързате да постигнете резултати от работата, с която се занимавате. За да сте в хармония със себе си, трябва да сте възнаградени за усилията си. Трябва да видите с очите си, че има защо да вливате енергия в делата си. Резултатите няма да закъснеят. Днес те са налице.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Въпреки че сте отворени към света, с чисти души и помисли, като достойни представители на знака Риби, обичате да не изказвате всичко докрай и да криете тайни в своята душа. Често разговаряте уж открито, но винаги с една нотка резервираност. Такива сте си вие и вашите близки са ви възприели така. Иначе сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Вие вършите цялата работа, а лаврите обира друг. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Пред вас стои година на завършване – слагате точката на един деветгодишен цикъл. В следващите дванайсет месеца не започвайте нищо ново, а докарайте до край всичко онова, останало недовършено в живота ви, за да стартирате с новостите начисто догодина по това време.

Здраве: Пазете очите и следете кръвното си налягане.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *