КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ЕЛЕНА ИНЖ. ДИЛЯН МЛЪЗЕВ Е НОМИНИРАН ЗА КМЕТ НА МЕСЕЦ МАРТ

Кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев е номиниран за кмет на месеца в класацията на портала за местно самоуправление „Кмета.бг”. Темата за месец март 2019 година, по която ще се съревновават градоначалниците в конкурса „Кмет на месеца“ е „Пазители на българския дух”. Кои са общините пазители на българския дух? Къде хората са горди с името „българин” и се стремят да го покажат с различни патриотични инициативи? Какви усилия се полагат, за да се съхрани културната история на града и малки, и големи, и местни, и чужденци да са запознати с нея.

Онлайн гласуването на Kmeta.bg в секцията „Кмет на месеца” стартира на 11 март и ще продължи до 24 март включително, а на 25 март 2019 г. ще бъдат обявени победителите.

Екипът на Kmeta.bg номинира за вота кметове от 9 общини на базата на наблюденията си по положените усилия за съхранение на българския дух.

Конкурсът по традиция е разделен в три категории – общини с население под 20 000 жители, общини с население между 20 000 и 50 000 жители и общини с население над 50 000 жители. Във всяка от трите категории са номинирани по трима кметове. Победителите се определят от онлайн гласуването на хората.

В категория „Общини с население под 20 000 души“ номинираните кметове са:

инж. Дилян Млъзев – кмет на община Елена;

Борис Николов – кмет на община Белоградчик;

Николай Зайчев – кмет на община Пещера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *