Дневен хороскоп. Прогноза за 13 март, сряда

Луната е в Близнаци. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 6-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Днес са нежелани операциите в областта на белите дробове, бронхите, кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с гръбначния стълб, дланите на ръцете, пръстите на ръцете, кръста, белодробна профилактика.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът се ускорява. Можете да направите масаж на лактите, ръцете и дланите, както и лечебен масаж за освобождаване от болки в кръста. Нежелателно е посещението на парна баня, както и аромамасажът. Можете да направите дълбоко почистване на кожата от мъртви клетки.

Хранене и диета: Днес хапвайте повече сурови ядки и не ограничавайте мазнините в храните, защото те са полезни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Включете в менюто си маслини, маслинова паста, авокадо. Хапвайте шоколад в малки количества.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 10.29 часа.

Звездни аспекти за деня: Разчитайте много на днешния ден. Слънцето и Плутон са в секстил, а Луната е в тригон с Венера. Поставете си реалистични цели. Цели, които ще си изпълните в рамките на деня или седмицата. Сряда носи хармонични взаимоотношения, повече лична радост, удовлетворение и поне един научен урок. Насладете се на този хубав ден.

 

ОВЕН

Успехите са с вас

 

Днес напредвате бързо в работата и като цяло сте доволни от себе си и от всичко, което вършите. Действате умело и без никакви грешки. Внимавайте обаче да не се главозамаете и да не приемете едно странно предложение, обвързано с финансови условия. Все пак сме в период на ретрограден Меркурий.


ТЕЛЕЦ

Не подписвайте договори

 

Справяте се отлично с всякакъв вид работа, защото днес работите ловко и без проблеми. Денят ви носи добри новини на професионалния фронт, но сте заплашени да приемете необмислено едно на шега отправено предложение. В период на ретрограден Меркурий не бива да подписвате договори.


БЛИЗНАЦИ

Денят е добър

 

Време е да покажете силните си страни. В сряда сте напът да положите големи усилия и да бъдете забелязани от хора, за които вашата работа е от значение. Днес подхождайте с нужния професионализъм, създайте нови професионални контакти. В личен план нещата също са хармонични. Денят е доста добър.


РАК

Не упорствайте

 

В сряда се оставете на течението, въпреки че денят обещава да е доста активен и благоприятен за вас. Не упорствайте прекалено, бъдете странични наблюдатели и позволете на добрите условия сами да дойдат при вас. Обърнете повече внимание на личния си живот и семейството. Бъдете по-близо до тях.


ЛЪВ

Добра кондиция

 

Усещате, че сряда е денят, в който можете да активирате атака към покоряване на целите. Вие сте в добро настроение и в перфектна кондиция. Все пак внимавайте. Възможно е да ви се отправи интересно предложение, което в период на ретрограден Меркурий не е подходящо да приемате на всяка цена.


ДЕВА

Общувайте с колегите

 

Очаква ви благоприятен и силно натоварен ден. Сряда активира редица от фактори, които спомагат за развитието ви на работното място. Поддържайте добрите взаимоотношения с колегите и партньорите. Не бъдете единаци. В момента общуването е от голямо значение и тъкмо то ще ви изведе на върха.


ВЕЗНИ

Център на внимание

 

Очаква ви ведър и благоприятен ден. Движението на луната в Близнаци ви въздейства положително, а акцент в хороскопа днес се поставя и на Венера – вашия управител. По всичко личи, че днес сте център на внимание, около вас се въртят всички събития и обстоятелства. Възползвайте се от това.


СКОРПИОН

Почивайте психически

 

В един от активните дни за тази седмица вие се чувствате изморени и без никакви сили да продължите напред. Това ви ядосва. Не се притеснявайте. За вас сряда е кротка и без определени високи цели за постигане. Оставете се на течението. Почивайте психически. Обърнете повече внимание на семейството.


СТРЕЛЕЦ

Ценни съвети

 

В сряда вие сте от активните представители на зодиака. Пред вас се разстилат възможности за успех и шансове да подобрите материалното си състояние. Почерпете от съветите на семейството. Близките с най-добри чувства ви дават полезни наставления. Вечерта излезете с приятели и разпуснете напрежението.


КОЗИРОГ

Не ви подкрепят

 

В сряда ангажиментите са много в графика ви, но не очаквайте някой друг да се заеме с тях. Още в сутрешните часове подредете задачите си равномерно. Ще се изморите, но и ще сте доволни от себе си. Имате нужда от подкрепа или просто някой да ви каже „браво“, но днес няма да го получите.


ВОДОЛЕЙ

Обърнете страницата

 

Приемате днешния ден доста несериозно и това ваше отношение е причината през по-голямата част да преживявате трудности и да се въвличате в нелепи ситуации. Обърнете страницата и започнете да пишете начисто. Денят е ползотворен и ви дава възможност да сътворите част от бъдещето си.


РИБИ

Преборете меланхолията

 

Не се учудвайте, ако днес мнозина ви кажат, че сте меланхолични. С негативните си мисли потискате не само себе си, а и хората около вас. Налегнали са ви страхове и неприятни чувства, които лесно можете да преборите, стига самите да го пожелаете. А преборите ли ги, денят ще бъде прекрасен за вас.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Сами сте си избрали да се родите на тази дата, тъй като това е дата на кармична разплата за този живот. Какво обаче е значението й? Успех, постигнат с труд и упоритост. Ще вървите бавно и внимателно по улиците на своето битие. А те са залостени с прегради и бариери, които все се налага да преодолявате. Всички трудности ви учат на упоритост и нови знания. Уменията, като ловкост, пресметливост и издръжливост, които придобивате, ще ви помагат през целия живот. Важното е да не предавате торбата с кармичните дългове на други хора, тоест да вдигате всички бариери сами, да преодолявате всяко едно препятствие без чужда помощ.

Навлизате в година на ново и успешно начало. Поставете го смело, решително, без излишни задръжки. Ще успеете.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечносъдовата система. Не се претоварвайте физически.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *