Вътрешният министър ще почете в Лясковец паметта на командоса Емил Шарков | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Вътрешният министър ще почете в Лясковец паметта на командоса Емил Шарков

Публикувана на: 14.03.2019г. 1121 прегледа

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов ще отдаде почит към загиналия при изпълнение на служебния си дълг командос Емил Шарков. Заупокойната молитва по повод 5-годишнината от кончината на служителя ще бъде отслужена в 12,00 ч. на 14 март в гр. Лясковец пред изградената паметна плоча пред училището в града. По-късно същия ден в сградата на Областна администрация – В. Търново, вътрешният министър ще проведе работна среща с представители на местната власт на всички общини в областта.

Същата вечер се очаква Младен Маринов да присъства на концерт в Горна Оряховица, организиран от сдружение „Горна Оряховица, събуди се“. Концертът е благотворителен за семейства на младежи, загинали в катастрофи от града и страната. Сред изпълнителите са Георги Христов, Преслава, Руслан Мъйнов и различни формации от железничарския град. Парите от концерта в читалището ще бъдат дадени на семействата от Горна Оряховица.

loading...

Коментари за "Вътрешният министър ще почете в Лясковец паметта на командоса Емил Шарков"

  • 13.03.2019 в 16:38

    Много жалко за момчето , там виновен е гелосаното че изправи командоси срещу командос .

    Отговор
  • 14.03.2019 в 16:05

    Значи много може да ме обвинят но това е прекалено с тоя министър и така нататък.Отделно се говори,че цялата акция на тези командоси е била пълен фарс и въобще не е в техен интерес да се припомня на обществеността как се оакаха с извинение.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!