Слабостите на всяка една от зодиите

Въпреки множеството положителни качества, които всеки човек сам по себе си притежава, всички имаме негативни качества-слабости, за които рядко споменаваме.

Случвало ли ви се е да срещнете човек, с когото имате еднакви слабости? Ако да, то вероятността да сте от един и същ зодиакален знак е много голяма.

Днес ще ви запознаем със слабостите, които всяка зодия крие от околните:

1. Овен – тяхната най-голяма слабост е, че нямат силата да признаят, че им е нужна помощ и че не могат да се справят сами с трудностите. Те крият, че се чувстват затруднени, до последно, което обикновено не им носи нищо хубаво.

2. Телец – постоянно мислят за бъдещето и не знаят как да постъпят. Често не могат да вземат решение и не живеят в настоящия момент. Често се връщат в миналото или пък мислят прекалено много за бъдещето.

3. Близнаци – тяхната много голяма слабост е, че много често се чувстват неразбрани и самотни. Те имат чувството, че никой не споделя техните мисли и чувства, а това ги кара да се чувстват изключително зле.

4. Рак – тяхната слабост е, че не искат да показват чувствата си на никого, а това води до отчуждение от околните, което често ги прави самотни. Те нямат силата да признаят какво чувстват и да споделят с някого болката си.

5. Лъв – най-голямата им слабост е огромното им его, което често води до проблеми в личният им живот. Представителите на този зодиакален знак не могат да преглътнат егото си, въпреки че са запознати с факта, че то им носи само неприятности.

6. Дева – слабостта на тази зодия е, че се стремят към перфекционизъм постоянно. Това понякога не им позволява да видят красотата и изяществото в някои не чак толкова перфектни ситуации- първата среща например.

7. Везни – тяхната слабост е, че се опитват да се харесат на всички и прекалено много мислят за мнението на околните. Това понякога ги кара да се държат по начин, който не е присъщ за тях, само за да се харесат на околните.

8. Скорпион – тяхната слабост е страха им да се разкрият напълно пред някого. Те се страхуват, че никой няма да ги разбере и че дори някой ще се подиграва на същността им. Този им страх не им позволява да споделят чувствата и емоциите си дори с приятели.

9. Стрелец – тяхната най-голяма слабост е пристрастието към постоянното внимание и страхът, че в един момент прожекторите вече няма да сочат към тях. Те искат да получават вниманието на околните постоянно.

10. Козирог – тяхната най-голяма слабост е страхът им да не сгрешат. Този страх понякога е пречка да се забавляват и да взимат спонтанни решения. Мислят прекалено много за последствията, което не винаги е от полза.

11. Водолей – искат винаги всичко да е в техните ръце, те да взимат най-важните решения, никой да не се бърка и да не им пречи. Тяхната слабост е, че не могат да понесат факта, че нещо не зависи от тях.

12. Риби – тяхната най-голяма слабост е страхът, че ще разочароват близките си. Понякога точно това ги спира да живеят живота, който искат.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *