Спорт

Горнооряховчанки спечелиха „Дамско рали – Павликени“

13 състезателки се включиха във второто издание на „Дамско рали – Павликени“ по случай Международния ден на жените. В клас до 1600 куб. см взеха участие 7 дами, а в клас над 1600 куб. см умения премериха 6 жени. Състезанието беше в 3 етапа: слалом, майсторско шофиране и скоростна отсечка.

В призовата тройка в по-ниския клас на първо място се класира Натали Събчева от Горна Оряховица с автомобил „Фолксваген Поло крос” – с общо време от трите етапа 2:05:10. Нейна подгласничка беше Росица Тодорова от с. Долна Липница с автомобил „Опел Корса”, а трета – Илина Монева от Бургас с автомобил „Ситроен Саксо”.

В клас над 1600 куб. см победителка е Кристина Петкова от Г. Оряховица с автомобил „Фолксваген Поло крос” – с общо време 2:05:10 минути. Втора е Цветелина Пеева от с. Първомайци с автомобил „Фолксваген Голф III”, трета – Десита Миланова от Павликени с „Мерцедес”.

Класиралите се на второ и трето място получиха грамота, купа, предметни награди и парични награди, а на първите места и ваучер за гориво, осигурени от Община Павликени, супермаркети „Абсолют+” и бензиностанция „Химойл”. Наградите връчиха кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов, представителят на „Абсолют+“ – Венцислав Георгиев, и Наталия Димитрова – управител на бензиностанция „Химойл”. Всяка участничка получи грамота и по една роза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *