Областният управител се срещна с Клуба на великотърновци в София | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Областният управител се срещна с Клуба на великотърновци в София

Публикувана на: 15.03.2019г. 692 прегледа

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПРОФ. Д-Р ЛЮБОМИРА ПОПОВА ГОСТУВА НА КЛУБА НА ВЕЛИКОТЪРНОВЦИ, ЖИВЕЕЩИ В СОФИЯ. Тя разговаря с председателя на клуба доц. д-р Атанас Дончев и поета Матей Шопкин. Проф. Попова поздрави председателя на клуба за неговото преизбиране на този пост за следващите три години.

По традиция членовете на клуба канят областни управители, за да обсъдят актуални теми от развитието на областта. Те пожелаха много бъдещи успехи на областния управител и служителите в администрацията и заявиха, че при всяка възможност се връщат с удоволствие в родния си град. Великотърновците, живеещи в София, проявиха голям интерес към филма, който бе представен в зала 314 на Областна администрация по повод 20-ия рожден ден на областта. Те ще го получат като подарък при гостуването им в старата столица за празника на града 22 март.

Учредители на клуба на великотърновци в София са професор Моско Москов, Симеон Друмев, Пенчо Пелтеков и други, които през 1973 г. основават Великотърновския културен клуб в София, който си поставя за цел да обедини голяма част от великотърновци, които живеят и работят в София.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!