По какво се различава любовницата от съпругата на улицата | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

По какво се различава любовницата от съпругата на улицата

Публикувана на: 15.03.2019г. 1660 прегледа

Всъщност е много лесно да различите една любовница от съпруга. Достатъчно е просто да се обърнат внимание на няколко детайла.

Много жени трябва да се научат да изглеждат именно като любовници. Струва си да разберете на какви детайли е добре да се обърне внимание и как се различава една любовница от омъжената жена.

Любовницата използва много скъпи парфюми

Жените най-често използва най-скъпите си парфюми за специални случаи. Любовницата обаче хич не пести от него, тя е наясно, че това всъщност я прави много по-привлекателна за мъжете. Някои женени дами пък пренебрегват скъпите аромати в ежедневието.

Бельото на любовницата винаги е горещо

Съпругите не смятат за особено важно ежедневно да изкушават мъжете с бельото си. Женените дами са прекалено заети с ежедневните си проблеми, грижата за децата, дома, а и винаги трябва да има нещо сготвено.,

Любовницата обаче е наясно, че едно красиво и сексапилно бельо най-малкото кара жената да се чувства много по-уверена и привлекателна. Именно затова дантелата и сатенът са част от бельото й.

В гардероба на любовницата има повече дрехи на скъпи дизайнери и от скъпи материи

На нея не й е нужно да се грижи за семейство и деца, именно затова за нея е по-важно как изглежда естетически, вместо кое е по-удобно и практично. Кадифените рокли, кашмирените пуловери и копринените блузи са част от облеклото й.

Източник: struma.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!