Световната поп звезда Инна ще разгледа Велико Търново преди първия си концерт в България на 17 март | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Световната поп звезда Инна ще разгледа Велико Търново преди първия си концерт в България на 17 март

Публикувана на: 15.03.2019г. 458 прегледа

Световната поп звезда Инна ще разгледа Велико Търново преди първия си концерт в България на 17 март

Световната поп звезда Инна ще разгледа Велико Търново преди концерта си на 17 март /неделя/, съобщиха организаторите на музикалното събитие.
Топ звездата на световната поп сцена, румънката Инна активно се подготвя за първия си самостоятелен концерт у нас, който ще се състои в ДКС“Васил Левски“ във Велико Търново.
След турне в Мексико, САЩ и Доминиканската република, Инна се завръща на родните Балкани с най-големите свои хитове, посочват организаторите.
Румънската звезда е споделила, че няма търпение да види красивия град Велико Търново, за който са й разказвали не един и двама нейни близки, възхитени от величието на старата българска столица, радваща се на огромна популярност сред туристите от Румъния през последните години.
Инна е поръчала на организаторите панорамна обиколка, включваща най-големите забележителности на града и е проявила интерес към многовековната му история.
Концертът на Инна във Велико Търново е част от културния календар на общината и едно от многобройните събития, предшестващи празника на града – 22 март.
Билети могат да се закупят от Туристическия информационен център в града и мрежата на Eventim, за студентите има промоционални цени.

Източник: бта

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!