"Заедно в час" търси кандидати за учители от региона | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

„Заедно в час“ търси кандидати за учители от региона

Публикувана на: 15.03.2019г. 1470 прегледа

ОЩЕ МЕСЕЦ „ЗАЕДНО В ЧАС“ ТЪРСИ КАНДИДАТИ ЗА УЧИТЕЛИ ОТ РЕГИОН ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Педагозите, които искат да се включат в лидерската академия, могат да направят това до 15 април.

Програмата подготвя завършващи студенти и хора с опит от различни професионални сфери да станат учители в български училища за най-малко две години, след което да продължат да допринасят за по-добро образование в България.

Кандидатстването става с онлайн формуляр на сайта на „Заедно в час”. Няма изискване кандидатите да имат педагогическа правоспособност и предишен преподавателски опит, нужно е само да са завършили минимум бакалавърска степен до септември 2019 г.

Одобрените кандидати ще преминат интензивно обучение и подготовка за преподаване на ученици по специално разработената от „Заедно в час” програма и ще започнат работа като учители от септември 2019 г.

„Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България” и е част от международната мрежа Teach for All на организации, които работят срещу неравенството в образованието в близо 50 държави.

 

loading...

Коментари за "„Заедно в час“ търси кандидати за учители от региона"

  • 15.03.2019 в 19:00

    Соросоиди.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!