3455 лв. събраха на благотворителен бал за дома за деца в Дебелец

Третият пролетен бал на Градския ученически парламент набра сумата от 3455 лв. за Дома за медико-социална грижа за деца в Дебелец. Проявата бе на 14 март вечерта в хотел в старата столица с подкрепата на Община Велико Търново, Младежкия дом и Младежкия информационен консултантски център в областния град.

Каузата на организацията прегърнаха десетки млади хора и общественици от старата столица. Да подкрепят благотворителната идея, дойдоха и пяха звездите Лора Караджова и Мартина Иванова. Изявиха се също местните таланти Гергана Стоянова и Илиян Калинов, а танцов клуб „Боляри“ достойно завърши атрактивната програма за вечерта.

Осигурената сума бе събрана чрез предварителна продажба на покани, дарения и чрез продажбата на картини и произведения на занаятчии. Парите ще бъдат изразходени за ново медицинско оборудване в дома за деца в Дебелец.

Заместник-кметът на Велико Търново Снежана Данева-Иванова връчи от името на градоначалника инж. Даниел Панов Старопрестолна грамота на Градския ученически парламент за активната му благотворителна дейност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *