Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 март, сряда

Луната е в Дева. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 14-и в 15и в 17.59 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на стомашно-чревния тракт, тънките черва, черния дроб и жлъчката. Денят е добър за профилактика и лечение на колит, гастрит, нервен стомах. Можете да се лекувате успешно с хомеопатия.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, за изсушаване, накъдряне и безвредно и дълготрайно боядисване. Можете да направите лек масаж на области, в които изпитвате болка. Раздвижванията и рехабилитацията също са за предпочитане. Почистете гардероба си от стари дрехи.

Хранене и диета: Внимавайте какви храни използвате днес. Възможни са натравяния от продукти с изтичащ срок на годност, както и от продукти, които не ни понасят на стомаха. Добре е да се хапват салати от кореноплодни зеленчуци, както и супи от същите. Не пържете храната заради стомаха.

Цветове, носещи късмет: Кафяво и синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 17.59 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в комфортна зона от знака Дева, където сключва хармонични аспекти с Марс, Меркурий, Сатурн и Плутон. От друга страна, Марс, Плутон, Меркурий и Сатурн са във взаимно хармонично положение. Акцент в хороскопа за днешния ден е силата на волята и положителната мисъл. Осъзнайте къде е вашата сила. Какво можете да правите най-добре и какво ви прави истински щастливи.

 

ОВЕН

Бягате от рутината

 

Очаква ви активен, но и напрегнат ден, в който очаквате да ви се случи нещо интересно и неповторимо. По този начин сами се замесвате в ситуации, които ви предразполагат да правите грешки. Но активността ви днес е висока и ви кара да бягате от рутината. А там, където няма рутина, има грешки.


ТЕЛЕЦ

Неприятни кавги

 

Днес не ви липсва амбиция. Денят е благоприятен и ви помага да постигнете доста от своите цели, които сте си набелязали за този момент. Около вас кръжат хора, които постоянно ви дават съвети и се месят в работата ви. Ядосват ви и не е изключено да се скарате с тях. Те няма да ви оставят друг избор.


БЛИЗНАЦИ

Пълен успех

 

В сряда сте активни и изпълнени с позитивни мисли. В състояние сте да свършите чудеса, стига да го искате. Подредете задачите си по приоритет и си направете предварителен план-график. Днешният ден ви носи сила и положителна мисъл. Проницателни сте и можете да планирате близкото бъдеще.


РАК

Не се намесвайте

В сряда условията около вас са чудесни и благодатни, но вие с нервното си настроение и неприятно отношение към другите хора превръщате деня в доста заядлив и често пъти влизате в неясни и безсмислени спорове. Чакат ви добри резултати, ако се съсредоточите върху своята работа и не се месите в чуждата.


ЛЪВ

Говорите и омайвате

 

Днес ще свършите особено много работа от обществено-социален характер. Говорите, омайвате. Словоохотливи сте. Усещате, че чрез словото си влияете върху настроенията и убежденията на другите хора. Използвайте тази своя черта внимателно и отговорно, за да не тласнете някого в погрешна посока.


ДЕВА

Послушайте съвета

 

Сряда ви предоставя нови шансове и перспективи. Чакат ви промени, които трябва да приемете като нещо добро в живота си. Приспособете се към тях. Позволете на доверените хора около вас да ви дадат ценен съвет. Те виждат живота ви отстрани, тяхното мнение е важно сега, за да не направите грешка.


ВЕЗНИ

Без инициативи

 

В сряда умората отново е осезаема. Освободете се от ангажименти, които искат гонене на крайни срокове. От ангажименти, които ви правят зависими от други хора. Сега имате нужда от самостоятелност и спокойствие. Не поемайте инициативи и не давайте обещания, които не можете да изпълните.


СКОРПИОН

Подходете творчески

 

Сряда е ден, в който вие сте настроени романтично. Активни сте и вършите всичко от сърце и душа. Затова трябва да се заемете с ангажименти, които са ви по сърце и които вършите с желание и хъс. Отложете неприятните дела за друг ден. Днес сътворете нещо, подхождайки творчески и иновативно.


СТРЕЛЕЦ

Слизате на земята

 

След като видяхте, че летите в облаците в последно време и си поставяте неосъществими цели, днешният ден ще ви помогне да стъпите на земята и да тръгнете напред с ясна преценка какво можете и как да го постигнете. Този ден, макар и малко напрегнат, ви дава отправна точка и ясна цел, към която ще се стремите.


КОЗИРОГ

Ден за действие

 

Давате всичко от себе си, за да завършите някои важни задачи, с които вече се бяхте заели в последните няколко дни. Ще успеете. Не хабете излишни усилия, за да се доказвате на този или онзи какво можете и до каква степен стигат вашите възможности. Днес не е ден за доказване, а ден за действие.


ВОДОЛЕЙ

Извънредни разходи

 

Бъдете подготвени за извънредни разходи, за които разбирате още в ранните сутрешни часове. Можете да се доверите на интуицията си, която ще ви подскаже верния път как да ги предотвратите или да изкарате допълнителни финанси, за да ги покриете. Не се притеснявайте, ще се справите.


РИБИ

В опозиция

 

Сряда е също толкова позитивна, колкото беше вчерашният вторник, но ситуацията е деликатна. Звездите ви поставят в опозиция на всички около вас и така влизате често в пререкания. Търсите своята истина и се борите по всякакъв начин за нея. Налагате я и на другите, но не можете да избягате от това.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Преживели едно нелеко детство, вие сте хора на разума, на благата дума и разумните постъпки. Обичате да дарявате своята любов безвъзмездно и едностранно. Отучете се обаче да бъдете винаги готови да услужите – било на близките, било на приятелите. Помислете и за себе си. Осъзнаете ли своите нужди, ще изживеете живота си пълноценно. Преодолейте нрава си на плахи хора, на хора, които се страхуват да вземат решения и да правят избор. Ще видите, че ако не сте такива, сами ще диктувате правилата в своя ден и ще се чувствате свободни. В любовта сте всеотдайни, въпреки че е по-вероятно да изберете подходящия си партньор, след като навършите 30-годишна възраст.

Навлизате в една прекрасна година на финансова стабилизация и материален подем. Напук на кризата вие ще дръпнете силно напред и ще си стъпите на краката във финансов аспект. Не се притеснявайте да потърсите нова работа. Сега имате шанса да си намерите нещо по-добре платено. Не си позволявайте да оставате дълго време без работа.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични болести. Пазете костната система и кожата.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *