5 четения

Краси Балъков: „Ако искаме да спечелим евроквота, трябва да побеждаваме и навън”

„Този мач не бе от значение. Благодаря на моите футболисти, че победиха. Това е за самочувствие и всички да видят, че точките ни не са случайни. Битката тепърва започва. През второто полувреме „Славия“ бе по-агресивен и активен, имаше си шансовете. Но тези шансове бяха повече на борба, отколкото на футболна комбинация.

Мисля, че заслужено бихме предвид показаното през първото полувреме.

Знаете как е направена схемата. Точките не играят. Сега да бием всички в групата – файда няма, защото ще се стигне до директни елиминации.

Сега влизаме във фаза от шест мача, в които мога да експериментирам и да пускам млади футболисти, защото точките не играят.

„Локомотив”, „Славия”, „Етър” и по всяка вероятност „Ботев” (Враца) ще играят в плейофите за седмото място. От тези четири отбора не мога да кажа кой ще стане седми. Ще е ужасно трудно. Този, който има менталната нагласа, той ще го спечели. Ние имаме 7 точки повече от „Славия”, но в крайна сметка те могат да са седми, а ние да завършим девети. Дали може „Етър” да се пребори за евроквота? На фона на играта ни защо да не може?! Ако се класираме седми и имаме мач с третия, в един мач всичко може да стане. Не е от значение дали си домакин, или гост – днес бяхме също гости и пак бихме. Ако искаме да спечелим евроквота, трябва да бием и навън”, каза след мача Красимир Балъков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *