53 четения

Шофьор на подпийнали, платен домоуправител, дюнерджия и земевладелец на маточина – бизнеси, които се продават

Да си купиш действаща фирма, е най-модното в момента във Велико Търново

ДА ПОДХВАНЕШ СОБСТВЕН БИЗНЕС, ВМЕСТО ДА РАБОТИШ ЗА НЯКОГО, Е НАЙ-АКТУАЛНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ В РЕГИОНА В МОМЕНТА. На тезгяха за продан са извадени разработени предприятия, множество търговски обекти и структурирани бизнеси, които дават добри доходи и могат да се поемат веднага от мераклии, показа проверка на „Борба“.

Така например всеки, желаещ да вози подпийнали, трябва да плати 5 хил. лв. за франчайза на фирмата Drink and drive. Старата столица е един от няколкото големи града, в които тя си търси представител. Срещу тази сума всеки може да извършва услугата на територията на района, като ползва и патентованото название, което е ориентир както за българи, така и за чужденци.

Срещу 1000 лв. пък може да се получи готов бизнес за домоуправител. Този франчайз пък предлага фирмата „БГ Домоуправител“. Всеки, който иска да поеме тази ниша, трябва да се занимава с професионално обслужване на етажна собственост. Този бизнес е с голям потенциал, защото около 4,5 милиона (65%) от българите живеят в различен вид етажна собственост. Пазарът на този род услуги са големите градове (София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново и др.), но той се развива с бързи темпове и във все повече по-малки градове има такива фирми. Сред услугите на „БГ Домоуправител“ са – водене на домова книга, регистър на собствениците, организиране и провеждане на общите събрания на собствениците, управление на бюджета на входа и т.н.

80 ХИЛ. ЛВ. ПЪК Е ЦЕНАТА НА ФИРМА ЗАЕДНО С АКТИВИТЕ Й ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ И ПРОИЗВОДСТВО НА МАСЛО ОТ БИОМАТОЧИНА В ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Стопанството е затворено с масивна ограда и

Срещу 78 хил. лв. всеки може да си купи къща за гости в Елена.

квадратура 14 дка, а маточината е сорт БИО „Кветленбургер” засадена на 24.04.2018 г. Изградена е поливна капкова система, електрозахранване и питейна вода. В цената е включен договор за наем на земята за 5 години, изкупуване на продукцията, видеонаблюдение, помпи за напояване, маркучи, трактор, култиватор, фреза, косачка и работници, като един от тях е на постоянен договор. Всички договори са на юридическо лице, без задължения, с всички необходими документи и сертификати, както и регистрация за субсидия. Инвестицията се изплаща за 2 години. Животът на маточинатата е 5 години, коментира сегашният й собственик.

45 ХИЛ. ЛВ. ПЪК Е ЦЕНАТА НА ДИСТРИБУТОРСКИ БИЗНЕС С 2-ГОДИШНА ИСТОРИЯ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ С МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ ОТ МАЛКИ СЕМЕЙНИ ФЕРМИ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МАГАЗИНИ ЗА МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ И ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ. За 78 хил. лв. всеки мераклия може да посреща гости в Еленския балкан, ако си купи две къщи със 7 стаи, съединени с вътрешен двор. Сградите са оградени и оборудвани и за новия им притежател остава само да влезе, почисти и работи.

55 хил. лв. струва парцел с площ 15 000 кв. м край болярския град, подходящ за ферма. Теренът е промишлен, разполага със собствен трафопост. Умопомрачителната цена от 800 000 лв. пък се иска за съседен на хипермаркета „Метро“ терен, граничещ и с военния университет. Теренът е малко над 4 хил. кв. метра и е подходящ за административна, производствена и търговска дейност.

Във Велико Търново се продават и няколко стилни ресторанта. Една от офертите е за 377 хил. лв. и е за оборудван ресторант за 300 души с открита тераса и голяма банкетна зала.

Стилян НАЙДЕНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!