Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 22 – 28 март | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 22 – 28 март

Публикувана на: 21.03.2019г. 1848 прегледа

Време на нови трепети, мечти и емоции

Здраве: Радвайте се на крепко здраве и добро настроение през първата пролетна седмица от тази година. Слънцето вече се движи в Овен и ни зарежда със сили и енергия. Това не пречи на пролетната умора да е в разгара си, затова се движете повече, прекарвайте повече време на слънце в светлата част на деня. Грижете се за себе си и се радвайте на събуждащата се природа. Следете кръвното си налягане в понеделник, вторник и сряда, защото прекалената емоционалност тогава може да ви се отрази негативно. Обърнете внимание на нервите си, ако получите главоболие.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са петък, понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Забранени дни за подстригване на косите – събота и неделя. Коламаска можете да направите в понеделник, вторник, сряда. Масажи: Лечебни – сряда вечер и четвъртък. Обеци и татуировка: Луната няма отношение към тези процедури. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези СПА процедури.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и спомага провеждането на всякакви диети, гладувания и стартиране на хранителни режими, които ще дадат дългосрочни резултати. Можете да започнете своята диета или хранителен режим в понеделник, вторник или сряда, за да си гарантирате успеха. Днес хапвайте полезни мазнини под формата на зехтин, маслини, авокадо. През уикенда въглехидратите, които приемете, изискват по-активно движение, за да се изразходят. В първите три дни от новата седмица наблегнете на плодовете и зеленчуците – прекрасна храна, която дава сили, жизненост и тонус. В четвъртък заложете на кореноплодните зеленчуци, а ако не сте на пост – можете да си хапнете сирене.

Основни звездни аспекти: Първата пролетна седмица съвпада с последната седмица от ретроградното движение на Меркурий. В тези дни Луната се движи във Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог. Да внимават всички, родени в тези знаци. Луната им отправя намигване, че предстоят промени в живота им. Не само при тях, а и при всички знаци настъпването на Първа пролет носи нов заряд, копнежи и надежди, но не забравяйте да насрочите своите по-важни проекти и нови начала за датите след 28 март, когато Меркурий ще е благоприятно настроен за инициативи. Дотогава – правете планове и опипвайте почвата. Работната седмица ще е по-спокойна от отминаващата. Изисква да сте максимално внимателни към всякакви документи, както и да не избързвате. Времето тече бавно и мудно и е добре да се съобразите с този факт. На 27 март Венера навлиза в Риби, където ще засили нашата чувствителност и сантименталност. Е, пролетта е време на нови трепети, мечти и емоции. При мнозина тази пролет носи и ново влюбване, така че, ако сте самотни – можете да очаквате късметът да кацне на рамото ви.

 

ОВЕН

В разцвета на силите си

В последната седмица от ретроградното движение на Меркурий вие се чувствате брилянтно. Усещате първите пориви на настъпващата пролет и настроението ви се подобрява. В плен сте на множество емоции, но не си позволявате да излезете извън контрол и да избухвате, както всички са свикнали да реагирате. Внимавайте с инициативите, които могат да ви доведат до провал – това са подписване на всякакъв вид договори и споразумения, сключването на устни договорки или закупуването на техника и имущество. Отложете ги за след 26 март, когато Меркурий отново ще бъде директен по своята орбита.

 


ТЕЛЕЦ

Ново запознанство

Предстои ви натоварена седмица, през която ще трябва да се справяте със стари и допускани някъде в миналото грешки. Изглаждате ги до последния детайл, но те ще ви забавят и няма да успеете да свършите замислените за работната седмица задачи изцяло. Не се притеснявайте. Венера – управителят ви, преминава в Риби, откъдето ви вдъхва кураж и ви мотивира с нови идеи. Ще ви превърне в неповторими романтици, които ще търсят възможността да изкажат чувствата си на половинката до себе си. За необвързаните тази седмица вещае ново и интересно запознанство.


 

БЛИЗНАЦИ

Търсите си късмета

Това е последната седмица, в която Меркурий, вашият управител, е в ретроградната си фаза. От една страна – добра новина. Но от друга, приключва периодът, в който трябваше да направите равносметка на контактите и средата си на живот. Все още имате малко време. Не бъдете доверчиви, а безпристрастно елиминирайте онези, които ви вредят. В сферата на любовта този уикенд е доста силен. Вероятност за среща на интересен човек ще ви зарадва в събота или неделя. Не си стойте вкъщи, а излезте и търсете късмета си, особено ако все още не сте обвързани.


 

РАК

Успокойте нервите

Прекарахте едно мъчително пълнолуние, което възбуди сетивата ви, а при най-сензитивните от вас дори събуди стари, хронични заболявания. Сега от вас зависи да успокоите нервите, за да продължите напред. Болките малко по малко започват да отшумяват. Пригответе се за важна седмица, подчертаваща нуждата ви да общувате и да създавате нови запознанства. Довършвате всякаква изостанала работа с лекота. Това е и последната седмица на ретроградното движение на Меркурий. Внимавайте какви финансови решения вземате и не надскачайте възможностите си.

 


ЛЪВ

Вие сте си виновни

През следващите седем дни характерна черта за вас ще бъде самоувереността ви. Не е никак лошо, но трябва да сте умерени и да не прекалявате със хвалбите. Често пъти обаче при вас ще липсва тъкмо онази мяра, която ви е нужна. Затова ще правите грешка след грешка, нареждайки винаги своето мнение пред онова на останалите. Е, след като не слушате съвети и си правите, каквото знаете, последствията ще са предвидими – проблеми в общуването и грешки, допуснати по време на ретрограден Меркурий. Ще са ви нужни доста повече усилия, за да ги поправите после.


 

ДЕВА

Прекрасни възможности

Прекрасни възможности, важна седмица и страст за успех са основите на хороскопа ви за този период. Възможностите са за промяна на мисленето и нагласите ви. Сега наистина можете да промените някои обстоятелства около себе си. Ще изпитвате удоволствие, като вършите работата си. През уикенда отидете на кино, театър или мероприятие с културен характер, което обичате. През работната седмица е от голямо значение да действате в екип с колегите и партньорите си. Меркурий приключва своята ретроградна фаза, с което ще ви отвори пътя към успеха в края на месеца.

 


ВЕЗНИ

Пропускате възможности

Пролетта идва за вас с пъстри багри в личния ви живот, ако вие ги допуснете, стига да искате там да се получи раздвижване. Всъщност седмицата пред вас ви поставя в ситуация на трансформации и изолация. Желанието ви е да е затворите в себе си, за да преоцените всичко онова, което преживяхте в последните седмици. Навлизането на Венера в Риби ви подтиква да сте активни, дейни и упорити. Често пъти обаче заради емоциите ще бъдете мудни и нерешителни, а в някои случаи – и мързеливи. Е, сами се разминавате с възможностите да успеете.

 


СКОРПИОН

В хармония със себе си

За вас следва седмица на събиране на сили и енергия, за да ги използвате в края на месеца, веднага след като Меркурий отново тръгне в своята директна фаза. Настъпването на пролетта, както и някои други благоприятни аспекти за вашия знак, са причина да се чувствате великолепно – в хармония със себе си и със своите мисли и чувства. Тази седмица ви дава шанс да поправите някои допускани грешки в общуването, да се извините и да продължите напред с отворени сърца. На работното място не вземайте важни решения, а наблюдавайте обстановката. Там е възможно известно забавяне. Нещата ще потръгнат до десетина дни.


 

СТРЕЛЕЦ

Отдайте се на рутината

През последната седмица от ретроградното движение на Меркурий вие сте доста нервни. Сякаш сте нетърпеливи да поставите ново начало, но трябва да сте сигурни, че осъществите ли го сега, то няма да е успешно в дългосрочен план. Затова изчакайте и не се надценявайте. Не се представяйте в очите на другите по начин, който не представлявате. По-добре не слагайте маски, защото скоро и те ще паднат. Бъдете себе си. Изживейте седмица без действия и възможности. Отдайте се на рутинните си ангажименти и няма да сгрешите.

 


КОЗИРОГ

Време за събуждане

Първата седмица на тази пролет за вас идва със стабилност. Подобрявате концентрацията си и гледате реално на обстановката около себе си. Все пак не забравяйте, че Меркурий все още е в своята ретроградна фаза, която продължава до средата на идната седмица. Редно е да не вземате важни решения и да не подемате действия, които са от важен характер. Кредитите също отложете за след една седмица. В любовта ви чака оживление, обновление. Имате нужда от раздвижване там, за да се снабдите с цялостна мотивация за живота. Вече е пролет и е време за събуждане.


 

ВОДОЛЕЙ

Любовна авантюра

Очаква ви напрегната седмица, но с повече спокойствие и вътрешна хармония вие разполагате с шанса да се справите с всичко. Не се поддавайте на нападките на другите хора. Запазете самообладание. В службата трудностите са преодолими и изискват да се заемете с тях незабавно, без да отлагате. Проблемите си решавайте също навреме. Има и добри новини в хороскопа ви. Те са заложени главно за личната сфера, където ви чака любов и топлота. Самотните разполагат с шанса да срещнат подходящата половинка в неочаквана пролетна авантюра. Ретроградният Меркурий само ще ви помогне в тази насока, защото сваля задръжките.

 


РИБИ

Късметът е с вас

Вашето желание сега е да се усамотите и да отидете на тихо и спокойно място, за да премислите някои житейски събития, случили ви се наскоро. Не изживявайте цялата седмица отшелнически. Венера навлиза във вашия знак и не бива да подценявате късмета, с който тя ще ви дари. Време е за нови идеи, обновление и търсене на нови усещания както в личния, така и в професионалния живот. Важно е да правите всичко с желание, от душа и сърце. Да не вършите неща насила. Имайте мотивацията. Вдъхновение няма да ви липсва.

 


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

22 март. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви.

След досадната емоционална година, от която излизате, сега ще навлезете в много дългоочаквана година на ново и успешно начало. Гледайте напред, защото ви предстоят доста позитивни неща. Бъдете активни и сменете всяка част от живота си, от която недоволствахте досега. Ще имате възможности и перспективи. Планирайте следващите девет години и се заемете с нещо, чието начало да положите още днес.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния мускул, предизвиквани от претоварване или емоционална нестабилност.

23 март. Изключително мобилни и лесно приспособими, успявате да виреете във всякаква човешка среда. Единственото нещо, което е добре да ограничите, е желанието си за чести и недотам подходящи за вас промени. Схемата „проба – грешка – проба” не е най-добрата, когато искате да изживеете един стабилен и пълноценен живот. Пътувате много, опознавате различи места и народи, но в крайна сметка трябва да решите, какво точно искате от живота. Него ще постигнете с постоянство и упоритост.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, а това означава, че няма как да упорствате срещу желанията на Съдбата. Не ви остава нищо друго освен да се съобразите с нейните предпочитания, да се оставите на течението и да бъдете по-търпеливи. Нещата ще се случат така, както трябва и вие просто ще сте участник в целия този процес.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

24 март. Вие, които сте родени днес, се радвате на благоприятни вибрации, ако сте избрали да вървите по пътя на частния или семейния бизнес. Само трябва да се съобразите с едно съдбовно изискване – не превръщайте парите в своя единствена цел. Направите ли го – ще се сгромолясате и ще загубите всичко, градено до момента. Важно за вас е да създадете дом и стабилно семейство. Да натрупате благата, с които да се грижите за своите най-близки хора, но и да не ги лишавате от своята подкрепа, обич и присъствие

Навлизате в една прекрасна година на нови и свежи контакти, които ще ви обогатят и духовно, и емоционално. Това ще е най-щастливата ви година, сравнена с изминалите девет. Направете нещата, които желаете. Настроението с всеки изминал ден ще е все по-добро и по-добро.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!