Откриха насред полето хладилник зареден с бири | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Откриха насред полето хладилник зареден с бири

Публикувана на: 22.03.2019г. 1113 прегледа

Двама приятели от Батлър, щата Небраска, се натъкнали на невероятна находка докато в неделя пътували към наводнената къща на единия – хладилник пълен с бира, съобщи в. „Линкълн джърнъл стар“.
Кайл Симпсън и Гейланд Стауфър забелязали хладилника на 50-ина метра от пътя. Те отворили домакинсикя уред и с изненада открили, че е пълен с изстудени кенчета бира. Приятелите изпили по едно пиво и го натоварили в колата.
„Това беше дар небесен и с удоволствие му се насладихме,“ каза Симпсън. На другия ден американците публикували снимка на чудния хладилник и разказали за приключението си в групата с название „Небраска през обектив“. За няколко часа получили 7,5 хиляди положителни отзива.
Снимката видял и собственикът на хладилника – Брайън Хили, който също бил член на тази група. Уредът му се сторил познат, още повече, че бирата била от любимите на него и на баща му марки . Оказало се, че след като през 2007 г. в дома на Хили станал пожар, той пренесъл хладилника в барака близо до брега на реката. След нечуваното наводнение в Средния запад в САЩ река Плат завлякла домакинския уред на около 5 км по-надолу. Така хладилникът продължава да работи безупречно не само след пожар, но и след наводнение. В интервюто Симпсън е обещал да върне електроуреда на притежателя, но не е уточнил дали ще бъде зареден с бири.

ИЗТОЧНИК: БТА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!