Родители търсят бавачка, която да гледа децата им в ролята на принцеса на „Дисни“

Семейство от Великобритания търси бавачка за 5-годишните си близначки, която ще трябва да гледа момичетата в ролята на принцеса на „Дисни“, пише в. „Дейли стар“.
Необичайната обява за детегледачка със специални умения на непълен работен е поместена в сайта за родители Чайлдкеър. В нея се чете: „Със съпруга ми търсим бавачка на непълен работен ден, която да се грижи през седмицата за нашите близначки. Изискванията ни обаче са по-специални – желаем да наемем жена, която ще се грижи за децата, изпълнявайки всеки месец ролята на различна принцеса на „Дисни“ – Анна, Ваяна, Рапунцел, Мерида“.
В обявата се посочва още, че идеалната кандидатка трябва да се отличава с творчески блясък, да харесва всичко, свързано с „Дисни“, и да споделя любовта на близначките към популярните героини на филмовата компания.
Авторката на обявата, чието име не се споменава, живее в селището Брукманс парк в Хартфордшър.
По думите й страстта на дъщерите й към принцесите на „Дисни“ не е единствената причина за необичайното търсене. Майката вярва, че принцесите на „Дисни“ са добри модели за подражание и бавачка в подобна роля ще научи момичетата на решителност, състрадание, безстрашие, амбиция.
Позицията може и да изисква много, но и заплащането за нея е подобаващо. Семейството предлага 40 000 лири годишно на бавачката – принцеса на „Дисни“, имайки предвид, че офертата е за непълен работен ден, както и че обичайната заплата за приходяща бавачка в региона е почти наполовина по-ниска.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.