74 четения

3 зодии, които предпочитат отворените връзки

Някои зодиакални знаци не могат да са моногамни. Когато са по-млади, но и не само, те не могат да останат верни на един партньор, не знаят какво е сериозна връзка, искат постоянно да опитват нещо ново, просто не умеят да са лоялни. Не виждат как могат да прекарат живота си само с един човек и какъв е смисълът на сериозните и стабилни връзки. Ето кои зодии предпочитат да са в отворена връзка, за да могат да имат и други сексуални партньори.

Близнаци

Близнаците са отлични комуникатори, затова много добре умеят да изясняват нещата. Обясняват на половинката защо искат да са в отворена връзка, какви са предимствата на това и как това ще ги направи по-щастливи и доволни. Тези знаци успяват да поддържат отворена връзка, именно защото са искрени, комуникират и обясняват как стоят нещата. Те предпочитат да се забавляват. Въздушни знаци са, не са фенове на дълбоките и драматични връзки, искат нещо леко и разтоварващо. Обичат промените и лесно се адаптират, затова смяната на партньори не е проблем за тях. Не преживяват тежко раздели, защото не приемат нещата твърде сериозно. Лесно се отегчават, затова искат да имат няколко гаджета, да поддържат страстта.

Козирог

Проучване, проведено от “Open Minded” през 2016 г., показва, че Козирозите са зодиакалните знаци, които е най-вероятно да са в отворена връзка. По принцип са много сериозни и отговорни хора, затова това изглежда странно. Но тези знаци се отдават повече на работа, учене, преследване на цели и затова не влагат толкова енергия и усилия в любовните отношения. Те са мъдри и дисциплинирани земни знаци, и точно затова успяват да измислят правила за отворената връзка. Приемат, че на света съществуват и такива отношения, достатъчно емоционално узрели са за тях. Много са амбициозни, затова им харесва, че могат да очароват не само един партньор, а няколко.

Водолей

Те са нетрадиционалистите и бунтарите на зодиака! Затова не е изненада, че и във връзките обичат да нарушават правилата. И често предпочитат отворените връзки, размяната на партньори и т.н. Правят всичко по техния си начин, без да се съобразяват, следват сърцето си и се отдават на желанията си. Моногамията е нещо прекалено очаквано и обикновено за Водолеите, те искат нещо различно, бунтарско, иновативно. Рушат традициите, отдават се на страстите.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *