Разкриха уличен грабеж в старата столица, трима пребиха мъж за 150 лв. в Раданово

Полицията във В. Търново разкри уличен грабеж на жена и задържа извършителя. Нападението е извършено 15 март тази година на ул. «Освобождение» в областния град, когато е нападната 57-годишна жена. От разследването е установено, че извършител е 36-годишен мъж от В. Търново, известен на полицията и осъждан. Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа. След доклад на материалите по случая в прокуратурата е привлечен като обвиняем, наложена му е мярка за неотклонение «подписка».

През почивните дни е извършено подобно нападение, но на мъж в Раданово. В събота в полицията е получен сигнал от Спешна помощ – П. Тръмбеш, за 31-годишен мъж от с. Раданово, който е потърсил медицинска помощ, след като му е бил нанесен побой. Незабавно в центъра е бил изпратен полицейски екип. От разследването е изяснено, че същия ден в землището на селото трима мъже са нанесли побой на потърпевшия и са му отнели сумата от 150 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

One thought on “Разкриха уличен грабеж в старата столица, трима пребиха мъж за 150 лв. в Раданово

  • 25.03.2019 в 19:59
    Permalink

    За тоя случаи за които пишите.за тоя 31 годишен които в дисвителност е пребит и ограбен доста неща сте писали вярно но и доста нещта грешно това че полицаите си вършат работата както трябва вопще нее вярно каде са тия тримата побоиници и защо неса смъкнали отпечатаци от двата му телефона и скъсаното портмуне защо раследват потарпещия а не тъсята изрудите.ас сам брат на пострадалия

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.