Красимир Балъков: „Предстоят мачовете на истината, футболистите разчитат на гореща подкрепа от вас“

Главният мениджър на „Етър ВТ“ разпространи специално обръщение към привържениците на отбора във връзка с трите предстоящи домакинства на отбора. Публикуваме го без редакторска намеса.

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ, ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА „ЕТЪР“,

Първенството и двубоите за купата на страната навлизат в своята последна и решителна фаза. Предстоят мачовете на истината, в които ние си поставяме не просто цели, а атака на най-високото възможно място в класирането – 7-мото, както и достигане до най-висок етап за купата на България. Нашите футболисти са пределно мотивирани да постигнат поставените задачи, като разчитат на гореща подкрепа от вас – нашият 12-и играч.

Предстоят ни първите три мача, които ще изиграем в нашия дом, стадион „Ивайло”. Времето е само за футбол, така че искаме всички, които обичате играта и отбора на „Етър”, да бъдете с нас на стадиона и да ни подкрепите в решителните мачове, които ще докажат още веднъж, че футболът във Велико Търново се възражда.

Искам да се обърна към всички фенове по повод мача за купата, който е във вторник – 2 април. Този двубой e от изключителна важност за нас. Затова, независимо че е през седмицата, призовавам да дойдете масово на стадиона и да ни подкрепите. Нека затегнем редиците по трибуните за този мач и върнем шампионския дух на стадион „Ивайло”. Обръщам се към учениците, студентите, курсантите, фирмите, работещите, хората от третата възраст и всички, които обичат да гледат футбол, да дойдат и да ни подкрепят. Подготвили сме много специални и приятни изненади.

Очаквам ви на стадион „Ивайло”, където положителните емоции са гарантирани!

Ваш Красимир Балъков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *