19 компании предлагат работа и стаж за младежи и студенти във Велико Търново на 1 април

Над 18200 млади специалисти през годините са посетили великотърновското издание на форума

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ ще се проведе във Велико Търново на 1 април във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, корпус 5 от 10 до 15 часа. Форумът се провежда в града за 15 поредна година.

Главната цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. През изминалите 18 години, „Национални дни на кариерата“ се доказа не само като най-мащабното кариерно изложение в страната, но и като място, откъдето са започнали много кариерни пътища. Статистиката показва, че на национално ниво от форума са започнали кариерите на над 45 000 млади хора.

Една от уникалните характеристики на форума е, че по време на него се предлагат работни места не само в най-големите икономически центрове, но и в по-малки населени места, покривайки доста от българските региони. Това е и едно от големите постижения на JobTiger като организатор и израз на политиката на компанията да помага за развитието на пазара на труда в страната.

Нестле България следва неотлъчно своята политика за корпоративно-социална отговорност, насочена към насърчаване на младежката заетост и устойчиво развитие на бизнеса. Именно затова компанията е основен партньор на форума вече за 16-та поредна година.

Великотърновското издание на форума се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Дългогодишен партньор на изложението е Нестле България.

Национални дни на кариерата“ се организира за 18-та поредна година, като форумът се провежда в осем академични града – София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив.

Тази година във форума ще се включат над 180 компании в цялата страна, които ще представят свободните си стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *