100 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 4 април, четвъртък

Луната преминава от Риби в Овен в 5.56 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден е 29-и. Управител на деня е Юпитер.
Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, челюстите и очите. Ваденето на зъби също е нежелано. Добре протичат профилактиката и лечението на главоболие, високо кръвно налягане, проблеми с очите.
Красота и външен вид: Можете да посетите фризьора си днес. Денят е благоприятен за подстригване и накъдряне. Масажите трябва да са отпускащи, за премахване на умората по цялото тяло.
Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която да даде дълготрайни резултати. Хапвайте по малко и начесто. Избягвайте бялото брашно и захарта. Хранете се с белтъчини под формата на леки меса, яйца, млечни продукти, гарнирани с богати салати от пресни зеленчуци. За любителите на лунната диета тя стартира точно в 7,15 часа с настъпване на фаза пълнолуние и продължава до утре в същия час – точно едно денонощие.
Цветове, носещи късмет: Синьо, червено.
Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: до 19.02 часа.
Звездни аспекти за деня: Завършете вече започнати неща. Луната е в намаляваща фаза и благоприятства довършването на нещо изостанало във времето. Днес тя гостува в Овен и е в хармоничен аспект с Марс. Денят е зареден с енергия, но и емоция. Все пак внимавайте да не влезете в излишни конфликти.

ОВЕН
Щастлив ден

В четвъртък сутринта настроението ви е добро, но все още имате желание да сте насаме със себе си, необезпокоявани от никого. Около обедните часове чувствате прилив на енергия. Една нова идея, която идва в ума ви, ще ви зареди с ентусиазъм и сериозни очаквания за бъдещето. Това е щастлив ден за вас.


ТЕЛЕЦ
Добро настроение

Днес сте в добро настроение и концентрацията също ви е на ниво. Срещите и разговорите ви облагородяват. Единственото предупреждение в хороскопа ви е да не започвате нови начинания и да не вземате важни решения. В следобеда тонусът ви спада. Спортувайте, за да повдигнете жизнеността си.


БЛИЗНАЦИ
Нов период

Днес е идеален ден за вас, стига да не се инатите. Вслушайте се в съветите на съдбата, които предупреждават в сутрешните часове да не предприемате важни професионални действия. Тях оставете за следобеда. Така ще си осигурите успех. В личен план започвате благоприятен период.


РАК
Бягате от сериозното

В четвъртък сте предпазливи и доста скептични към предложения, които получавате насреща. Обмислете внимателно плановете си. Ако сте на работа, сутрешните часове са идеални за срещи и разговори с приятни хора на теми, които касаят общи неща – хоби, спорт, изкуство, музика, политическа обстановка.


ЛЪВ
Щастлив ден

В началото на месеца е време да вземете тефтерчето с приходи и разходи и да направите обстоен разчет за месец април. Около обяд ви чака добра новина, която ще ви зарадва и ще ви вдъхне ентусиазъм. Като цяло това е един от щастливите дни през седмицата за вас. Можете да му се насладите изцяло.


ДЕВА
Не ви се говори

В сутрешните часове не ви се говори с никого, въпреки че мнозина ви заговарят и търсят контакт с вас. Покажете им тактично, че искате да останете насаме със себе си. В следобеда не е изключено да получите изгодно предложение в служебен план, обвързано с по-добро заплащане. Не е за изпускане.


ВЕЗНИ
Напразни притеснения

Опитайте да превъзмогнете депресивното настроение, в което се намирате към този момент. Потърсете си нещо приятно, което да ви вдъхва кураж и да ви дава сили за живот. Поговорете с най-близките си хора и им споделете своите тревоги. Те ще ви вдъхнат успокоение, че притесненията са ви напразни.


СКОРПИОН
Уплътнете времето си

Четвъртък е активен ден за вас. Уплътнете работното си време с разговори, дела и задачи, като спазите всички изисквани срокове. Добре подреждате плановете си и през този ден това е силната ви страна. Ако почувствате неразположение от здравословен характер, веднага посетете личния си лекар.


СТРЕЛЕЦ
Интригуващ ден

Движението на Луната в сходния на вашия знак Овен прави четвъртъка ви интригуващ, вълнуващ и обещаващ. Имате възможност да се радвате на постиженията си заради действия от миналите дни. Обърнете внимание на плановете си за бъдещето. Хвърляйки поглед напред, вие си осигурявате път към успеха.


КОЗИРОГ
Облаците се разсейват

В добро настроение сте. При вас стартира период на промени, които ежедневно облагородяват живота ви и ви помагат да се чувствате щастливи, живи и уверени в себе си. Прогнозата за четвъртък е благоприятна. Разсъждавайте малко повече върху думите си, особено когато давате обещания.


ВОДОЛЕЙ
Пренареждате планове

Ако сте проявили сдържаност през тази седмица, със сигурност сте се предпазили от много грешки и в общуването, и в работата. Пасивното поведение в последните дни е причина или тактика за избягване на трудностите. Днес не бива да проявявате голяма инициативност, преустройте плановете си.


РИБИ
Допълнителни приходи

Не се будите с особено желание да отидете на работа, но денят е повече от важен и няма как да си останете вкъщи. Организирайте се и тръгнете няколко минути по-рано. Изпийте сутрешното си кафе в офиса, планирайки не само днешния ден, а и месец април. Ще видите, че четвъртък е доста благоприятен за вас.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Родени сте на ден, който сами сте си избрали сред списък с дати. Това е ден на кармична разплата, защото имате да коригирате карма от минали прераждания. В настоящия живот сте решителни Овни, но вечно възпрепятствани от трудностите, които носи датата ви на раждане – 4-ти. Ключът към истинския успех, който мечтаете, е в постоянството. Орисани сте да постигате всичко с много повече усилия и постоянство. Често обаче се отказвате, видите ли пречка по пътя си. Това е грешка. Отстранете я и ще се убедите в своята истинска сила.
От сега нататък предстои година, която трябва да изживеете по-спокойно, като се оставите на крилете на съдбата. Често ще се пускате по течението и ще бъдете подвластни на различни обстоятелства. Примирете се и така ще е най-добре за вас.
Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.
Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *