13 четения

СЪЗДАЙТЕ GIF АНИМАЦИЯ И СПЕЧЕЛЕТЕ ПЪТУВАНЕ ДО СТРАСБУРГ!

Ако сте графичен дизайнер, аниматор, типограф, илюстратор, фотограф, художник или сте просто творческа натура, която обича да експериментира, следващото предизвикателство е за Вас!

Всичко, което трябва да направите, е да бъдете креативни и да създадете анимирано GIF изображение за европейските избори и важността на гласуването в конкурса „GIF me your best“.

Желаещите да се включат трябва да създадат GIF файл с максимална продължителност от 10 секунди и големина от 1 мегабайт. Важно условие е продуктът да бъде подаден от едно пълнолетно лице, а не от агенция или друга компания. Всеки участник може да публикува до 3 анимирани изображения, които не са озвучени.

Материалите, отговарящи на условията, ще бъдат публикувани в най-популярните социални мрежи. Жури от дизайнери и комуникационни експерти от цяла Европа ще отличи трите най-добри предложения. Техните създатели ще бъдат поканени във френския град Страсбург през м. юли тази година, където ще присъстват на първата сесия на новоизбрания Европейски парламент.

Файловете трябва да бъдат качени в платформата http://www.gifmeyourbest.eu/submit-your-gif/ до 24 май 2019 г.

Повече за конкурса може да прочетете ТУК.

Разгледайте участващите изображения ТУК.

Източник: Община Габрово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!