Турски тираджия сгази пешеходец на чешмата в Самоводене и избяга, спипаха го на Дунав мост

Пак турски тир удари полицейска кола край Куцина

ТУРСКИ ГРАЖДАНИН, ШОФЬОР НА ТИР С ТУРСКА РЕГИСТРАЦИЯ, е сгазил 47-годишен нашенец на чешмата при влизане в Самоводене, където преди години имаше култово крайпътно заведение. Мъжът бил с леката си кола и отбил от пътя, за да си напълни вода. Изневиделица върху него връхлетял огромният камион, който го блъснал. След това шофьорът избягал от местопрестъплението. Пътният екшън се разиграл около 21 часа на 1 април. Близо три часа по-късно полицията заловила тира и шофьора на Дунав мост при излизане от страната. Той е арестуван, а раненият е в болница в тежко състояние с фрактура на гръбначните прешлени. Срещу задържания тираджия е образувано досъдебно производство.

НА 2 АПРИЛ ПРЕЗ НОЩТА ПАК ТУРСКИ ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ предизвика катастрофа край Куцина. Този път влекачът се е блъснал с полицейски патрулен автомобил „Киа Сийд”. Камионът е ударил в задната част спрения патрулен автомобил, тъй като е карал с превишена скорост. Според първоначалната информация турският камион се е движил с над 80 км. Съставен му е акт и го грози глоба от минимум 500 лева. За щастие, полицейската кола е ударена леко, а в нея не е имало униформени, те са били извън патрулката.

Нели ГЕОРГИЕВА

Един коментар за “Турски тираджия сгази пешеходец на чешмата в Самоводене и избяга, спипаха го на Дунав мост

  • 04.04.2019 в 0:06
    Permalink

    Досега поне един турски тираджия има ли в затвора за убити при катастрофа? Сигурно няма – голям страх да не се скара Турция или да се намеси ДПС. А българин в Турция ще го опандизят дори да не е умрял никой и това, че е чужденец само ще му влоши положението.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *