6 четения

Дневен хороскоп Прогноза за 8 април, понеделник

Луната е в Телец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 4-ти. Управител на деня е Луната.

Здраве: Предпазвайте се от настинки на горните дихателни пътища, не стойте на течение. Пазете гърлото и не прекалявайте със студените напитки. Нежелани са операциите в областта на сливиците, щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с гърлото, с гласа, с хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Боядисване на косите – позволено. Можете да се подложите на отпускащ масаж, намаляващ умората, както и на масаж под вода или с уред за лекуване на ставни заболявания и блокажи.

Цветове, носещи късмет: Зеленикаво, розово.

Хранене и диета: Ще отслабваме дори и да намалим малко количеството на порциите. Днес е хубаво да ограничим готварската сол и да приемаме повече храни, богати на калций.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: след 8.53 часа.

Звездни аспекти за деня: Активирайте силите си в сутрешните часове и свършете по-важната част от работата си тогава, когато енергията на деня е най-силна, а и късметът е на ваша страна. Движението на Луната в Телец и хармоничните й аспекти с Меркурий и Плутон са причина за увереността в действията. Въпроси, свързани с документация и администрация, ще се разрешат благополучно. В следобеда се отдайте на почивка.


ОВЕН

Получавате подкрепа

Набележете целите си още в сутрешните часове и започнете да ги покорявате една по една. Днешният ден е благоприятен за вас, защото ви среща с подходящи хора, на които можете да имате доверие. Ще получите подкрепа от страна на ръководството по проект, предложен от вас неотдавна за одобрение.


ТЕЛЕЦ

Заложете на честността

Не се опитвайте да хитрувате в сферата на финансите или да изкарате някой допълнителен лев на гърба на свои приятели, близки или познати. Честността във взаимоотношенията днес е с особено важно значение. Развалите ли хармонията във връзките, това ще рефлектира в бъдещето ви.


БЛИЗНАЦИ

Подготвяте се за скок

Свършете по-важната част от работата си в сутрешните часове, които са активни и благоприятни не само за вас, а и за хората, с които работите. Не оставяйте нищо за края на работния ден. Намирате се в предстартов период и е нормално днес да чувствате известно напрежение. Подготвяте се за скок.


РАК

Обсъдете идеите си

Очаква ви активен ден в сферата на обществените взаимоотношения, като още сутринта ще проведете няколко важни разговора с хора, от които зависят някои ваши проекти или бъдещото ви заплащане. Обсъдете идеите си до обяд и поставете пред когото трябва въпроси за професионалната си реализация.


ЛЪВ

Натоварен старт

Подгответе се за натоварен старт на работната седмица. Понеделник сутрин е доста благоприятна за започване на нещо важно в делови аспект. Бъдете активни до обяд, когато са и по-благодатните часове за реализация. Помислете малко повече за здравето си. Планирайте със семейството лятната почивка.


ДЕВА

Радвате се на успех

Движението на Луната в Телец ви зарежда със сили и енергия, с ентусиазъм и желание да се борите за своите каузи. Днешният ден е активен за вас. Концентрацията на енергията е в сутрешните часове, когато трябва да свършите по-голямата част от набелязаните задачи за деня. Радвате се на успех.


ВЕЗНИ

Доволни от себе си

Не се учудвайте, ако днес невинаги сте на преден план и се наложи да играете маргинална роля на работното място. Не сте в центъра на вниманието, но това ще ви даде възможност да свършите доста изостанали във времето задачи. Отмятайки ги, още вечерта ще сте изключително доволни от себе си.


СКОРПИОН

Допълнителна работа

В понеделник сутрин ви чака интересно предложение в сферата на деловия ви живот, което не е за подминаване. Решението трябва да вземете бързо и стремително, а това, че не се замисляте, не бива да ви притеснява. Приемането на допълнителна работа ще подобри доходите ви в следващите няколко месеца.


СТРЕЛЕЦ

Забавяте темпото

Активността ви в сутрешните часове е завидна, като стартирате седмицата с доста добри надежди и желание да се борите с трудностите. Въпреки всичко при вас тази седмица се наблюдава едно забавяне в обстоятелствата. Не бива да се изнервяте, то ще е за кратко и няма да ви навреди по никакъв начин.


КОЗИРОГ

Интересно предложение

Ентусиазирани сте да постигнете целите си днес. Денят е благоприятен, но насочете усилията си в сутрешните часове. Не е изключено да получите интересно предложение в професионален план, което изисква да разкриете потенциала си и да развивате допълнителна дейност паралелно с обичайната.


ВОДОЛЕЙ

Без много шум

Днес е добре да не се стремите да сте на първи план по внимание. Ако е възможно, действайте по вече предприети задачи без много шум. Сутрешните часове са прекрасни за разрешаване на проблеми с публичната администрация. Следобед се отдайте на почивка. Каквото и да предприемете, няма да ви спори.


РИБИ

Не слушайте съветите

Не бързайте да стартирате начинания днес, въпреки че всички около вас ви съветват да сте активни и да се впуснете в една нова инициатива. Съветите в случая са грешни и няма да ви донесат успех. Вярвайте в собствената си интуиция. Днес имате невероятната способност да запомняте информация.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 8-мо число. Целите се нависоко в професионалния живот. Финансово също целите да бъдете обезпечени и задоволени. Поспрете с амбициите и се съобразете, че съдбата при вас се е намесила и няма да изсипе всичко в скута ви, без да положите усилия. Имайте предвид, че всеки успех при вас ще се случва бавно, постепенно и с цената на усилия. Не губете търпение. При вас винаги всичко се нарежда в даден момент, но се иска време. Ето това време трябва да се научите да изчаквате.

Навлизате в прекрасна година на любов, стабилизация и хармонизиране на взаимоотношенията. Добрата новина е, че ви чака затишие след една бурна и променлива година. Ще си стъпите на краката и ще се почувствате по-добре. Това е и една прекрасна година за сватба или годеж.

Здраве: Възможни са проблеми с горните дихателни пътища. Пазете се от грип.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!