24 четения

Дневен хороскоп Прогноза за 15 април, понеделник

Луната преминава от Лъв в Дева в 13.13 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 11-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До прехода на Луната в Дева нежелани са операциите в областта на сърцето, диафрагмата, сърдечносъдовата система, а след това – на стомашно-чревния тракт, жлъчката и тънките черва. Добре ще протекат профилактиката и лечението на сърдечносъдови проблеми, аритмия, проблеми със стомаха и червата. Можете да посетите хомеопата си за съвет и консултация.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете, боядисате или накъдрите косите си. Коламаската също е позволена. Денят е благоприятен за отпускащи масажи, за лечебни масажи за премахване на различни блокажи в организма. До 13.13 часа е забранен престоят в сауна.

Хранене и диета: Денят е подходящ за стартиране на хранителен режим или диетично хранене. Днес стартирайте деня си с порция кисело мляко и плодове, а на обяд хапнете яйца или риба, гарнирани със салата от пресни зеленчуци. На вечеря си направете вкусна супа от картофи, моркови и целина. Постна, за да усетите силата на подправките.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 15.21 часа.

Звездни аспекти за деня: В понеделник Венера е в хармоничен аспект с Плутон. Това е и причината да се засилят стремежите към инвестиции и промени в бизнеса при мнозина, занимаващи се с частна дейност. Внимавайте, благоприятното време за промени и действия е след 13.30 часа на обяд. В сферата на личните взаимоотношения денят носи хармония и стабилизация.


ОВЕН

Силен период

В понеделник сутрин купищата от задължения на работното място ви карат да се чувствате потиснати и без особено настроение. Не губете надежда. В следобедните часове ще се справите с всяко едно от тях. Сега започва силен и успешен период за вас. Помислете за подходяща диета и режим на хранене.


ТЕЛЕЦ

Постигате хармония

Приемате трудностите, с които се срещате днес, като нарочни забрани от съдбата, за да не можете да вървите напред. Променете начина си на мислене. Малките спирачки, ще ви дадат време за обмисляне на начинания, които да стартирате от утре. Денят е чудесен в сферата на личните взаимоотношения.


БЛИЗНАЦИ

Според обстоятелствата

Не успяхте да си починете добре през уикенда и идвате в понеделник сутрин уморени на работа. Денят ви среща със стари грешки, които трябва да поправите на минутата, а не да отлагате за по-нататък. Не тръгвайте с голяма кошница с очаквания. Действайте според обстоятелствата, за да имате успех.


РАК

Не вземайте решения

В понеделник успявате да насочите енергията си в правилното направление, въпреки че сутрешните часове не са сред най-активните както при вас, така и при колегите ви. Избягвайте да вземате решения тогава. Повече късмет ви чака след 13.30 часа. Личните взаимоотношения са хармонични.


ЛЪВ

Имате успех

В понеделник сте изключително активни и дейни, дори в сутрешните часове, когато съдбата сякаш е срещу вас и ви поставя перипетии за преодоляване. Не губите надежда и търпение, а търпеливо се справяте с всички трудности. Денят е благоприятен, насладете му се. Успехът ви е подчертан в следобеда.


ДЕВА

Приемете хаоса

Има неща, които не ви дават мира към днешна дата. Едно от тях е недовършени задължения – ваши или на ваши колеги – на работното място. Обичате всичко да ви е в ред, но днес няма как да се случи. Хаосът е осезаем и за вас е по-добре да се научите да го приемате, вместо да се стремите към неговото преодоляване.


ВЕЗНИ

Кипите от енергия

В понеделник сте доста самоуверени. Положителната енергия на деня ви действа мотивиращо. Мнозина от вас желаят да подобрят хармонията във взаимоотношенията си и ще го сторят. Днес чувствате мощен прилив на късмет и ентусиазъм. Скоро ще го материализирате в една своя добра идея.


СКОРПИОН

Промени и новости

Променливото време напоследък е причина да се затворите в себе си и да не търсите разнообразие от живота. Станали сте прекалено чувствителни, а сивотата на ежедневието ви кара да изпадате в депресия. Пролетта е времето за промени и новости. Разместете пластовете следобед. Започнете нещо ново.


СТРЕЛЕЦ

Действайте смело

За разлика от Скорпионите, вие сте в доста по-добро настроение. Ентусиазирани сте. Денят ви зарежда с нови планове и идеи за реализация. Можете да ги осъществите без никакъв проблем. Юпитер вече работи във ваша подкрепа и тази седмица няма да е толкова мудна, колкото беше миналата. Действайте.


КОЗИРОГ

Нови идеи

В понеделник сте особено убедителни и често хората ви питат за съвет. Внимавайте какво говорите, защото всяка ваша дума се приема буквално. Денят е доста благоприятен за вас и в сферата на любовта, и във финансовата сфера. Нови идеи се раждат в главите ви, а реализациите тепърва предстоят.


ВОДОЛЕЙ

Успокойте се

Това че и днешният ден се оказва поредният тромав момент в месец април, е особено изнервящо. На мнение сте, че някой нарочно е застанал срещу вас и спира всяка инициатива. Освободете се от излишното напрежение. Денят е зареден с положителна енергия, която трябва да усвоите, но първо се успокойте.


РИБИ

Имитирате дейност

Ако човек не се задълбочи в работата ви, ще остане с впечатлението, че не си давате почивка и действате активно. В детайли обаче действията ви не са съвсем такива. Имитирате дейност, често се скатавате с надеждата, че изостаналите задължения можете да прехвърлите на колегите си.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Хора на благата дума, вие знаете как да влезете под кожата на всички около себе си. Това е причината винаги да постигате своите цели. От една страна, Овенът във вас ви бута напред и ви ръчка да продължавате, а от друга, рождената ви дата подпомага да го правите с нужната усмивка, настроение и подкрепа. Бъдете упорити. Успех винаги ще имате, защото сте симпатични.

Навлизате в година, през която рутинните дела и трудностите ще са преобладаващи. Подгответе се. За да се справите успешно, е желателно да сте упорити, търпеливи и убедени в своите възможности. Всичко ще се нареди, ако се борите докрай.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *