84 четения

Дневен хороскоп Прогноза за 16 април, вторник

Луната е в Дева. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 12-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомаха, тънките черва. Добре протичат профилактиката и лечението на храносмилателни проблеми, колит, язва. Хомеопатичното лечение днес дава доста добри резултати.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете косите си. Денят е благоприятен и за къдрене и боядисване. Масажите са благоприятни, ако са лечебни. Избягвайте пилинга на кожата.

Хранене и диета: Обърнете внимание на храната, която купувате в магазините. Следете за срока на годност. Вземайте само пресни продукти, възможни са натравяния.

Цветове, носещи късмет: Червено, кафяво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 16.35 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Дева, а Венера и Юпитер са в квадратура. Не изпускайте шанса да рискувате и да се впуснете в нова инициатива. Денят е благоприятен за бизнесмените, защото преговорите при тях ще завършат с подписването на изгодни сделки. Денят е хармоничен и в сферата на личния живот. Вечерта не употребявайте алкохол.


ОВЕН

Разкрийте тайна

Намирате се в благоприятен период. Не пропускайте възможностите, които съдбата ви дава към този момент. Вероятността днес да разрешите определени проблеми, оказващи негативно влияние върху психиката ви, е голяма. Разкрийте дълго пазена тайна пред приятели. Ще ви олекне и ще продължите напред.


ТЕЛЕЦ

Търсите промяна

Луната гостува в Дева. Предстои ви раздвижване, разместване на пластовете. Тръгвате в посока напред. Емоционалното ви състояние се стабилизира. Помислете и поговорете с приятели за промените, които искате да направите в своето бъдеще. Предусещате, че нещо трябва да се измени коренно в живота ви.


БЛИЗНАЦИ

Ден за анализ

Вторник не се оказва чак толкова активен, колкото очаквате от него. Това е ден за анализ. Вгледайте се в себе си. В своите желания, мисли и цели. Обърнете внимание на личния си живот и семейството. Разрешете семеен проблем, извинете се за грубото си поведение в последните дни. Ще ви олекне.


РАК

Преодолявате проблем

Днес съветът ми е да сте комуникативни, активни и дружелюбни. Изживявате доста позитивен период, който ви помага да смените средата си на общуване или просто да разширите кръгозора от приятели. Ще успеете да преодолеете житейски проблем, който не ви даваше мира в последните няколко дни.


ЛЪВ

Търсите престиж

Във вторник се оглеждате за нови възможности за реализация. Въпреки че не сте достатъчно компетентни или подготвени, вие сте напът да предприемете служебна инициатива, която ви звучи престижно. На мнение сте, че е добре платена. Ако не сте подготвени за нея, тя може да ви донесе провал. Мерете силите си.


ДЕВА

В нов период

Луната гостува във вашия знак. Помага ви да поставите точката на някои стари притеснения. Да се отърсите от черни мисли и негативни усещания. Време е да погледнете напред с чисти и отворени сърца. Това е ден на ново начало. Усещате прилив на сили и енергия. Стартирате нов едномесечен период.


ВЕЗНИ

Време за медитация

Изживявате неособено активен период на психическо и емоционално разтоварване. Имате нужда да бъдете сами, без да водите разговори. Те само биха ви натоварили, а сега не ви е нужно напрежение. Напротив, нужно ви е да се отърсите от всякакви притеснения. Медитирайте или посетете занимания по йога.


СКОРПИОН

Високи цели

Очаква ви силен ден. Вие сте заредени с енергия. Ентусиазмът ви е огромен и още в сутрешните часове се заемате с важни задачи. Бизнесмените са облагодетелствани и срещат подходящи партньори за осъществяване на привлекателни сделки. Целите се нависоко независимо от вашето положение.


СТРЕЛЕЦ

Действате активно

Очаква ви благоприятен ден. Както вчера, така и днес съветът ми е да туширате напрежението, за да извадите на показ положителните си качества. На работното място сте в стихията си, дори се нагърбвате с работа, която е извън вашите традиционни задължения. Инициативата ще се оцени подобаващо от ръководството.


КОЗИРОГ

Чакат ви промени

Това е ден, който ви помага в личната реализация. Днес си задавате множество въпроси, касаещи краткосрочното ви бъдеще. И това е добре, защото именно сега е моментът да си дадете сметка и да намерите пътя за разрешаване на проблемите си. Очакват ви промени, след като още вчера сменихте плавно посоката на движение.


ВОДОЛЕЙ

Обновление

Във вторник се оставяте на течението и се пускате по най-ниското съпротивление. Вникнете надълбоко в причините, които ви карат да се отказвате от целите си. Направете вътрешния си анализ и разрешете проблемите и противоречията. Днес се заредете с нов емоционален заряд. Имате нужда от обновление.


РИБИ

Тръгвате напред

Вторник е коренно различен ден, сравнен с вчерашния. Действията ви днес са логични, последователни и обосновано издържани. Всичко това е категорична предпоставка за успеха ви. Нуждаете се от подкрепа, която ще получите още сутринта. Бъдете все така организирани и не се отказвайте.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте хора с благи и добри сърца – прощавате всичко на онзи, който ви е сторил зло, а това е съвсем непривично за хора от вашия знак – Овен. Раняват ви, но пак ставате и продължавате напред. Не таите злоба и жажда за мъст. Това е и причината често да се разочаровате от свои близки и хора, на които сте вярвали безпределно.

Навлизате в година на промени и новости, които ще осеят живота ви още от този месец. В ежедневието ви пластовете се разместват и идва време на обновление, на глътка въздух. Бъдете активни и приемете всички промени с отворени обятия, превърнете ги в път към успеха.

Здраве: Ако сте пушачи, лесно можете да се откажете от порока.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *