Какво да правим, ако се влюбим в колега | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Какво да правим, ако се влюбим в колега

Публикувана на: 15.04.2019г. 711 прегледа

Какво да правим, ако любовта изненадващо се появи на работното ни място? Да се влюбиш в колега понякога е неизбежно и е напълно нормално. С колегите си ние прекарваме по-голяма част от ежедневието си, опознаваме се добре, виждаме силните и слабите им страни, често ставаме и приятели, а понякога се влюбваме. Психологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина съветва как да действаме, ако изпаднем в такава деликатна ситуация:

В някои компании връзката между служителите е забранена и се налага да се пази в тайна. Това обаче може да разпали страстта още повече, пише Дарик.

Когато сърцето ви трепва при вида на определен човек, тогава не бива да ви спират подобни предразсъдъци и забрани. Много щастливи връзки са започнали в офиса, защото хората са се опознали и са се уверили, че са един за друг.

„Бъдете смели! Може да ви откажат, но направете крачката, защото животът е риск“, съветва Наталия. Не трябва да чакате с години да признаете, че харесвате някого в работата си. Кажете или покажете на човека, че го харесвате. Бележки, флирт, покана – не се притеснявайте.

Ако сте мъж – бъдете галантен и любезен. Малките жестове ще са ви от полза – подайте ръка, почерпете с кафе, отворете вратата.

Ако сте дама – ходете винаги на работа крaсива и секси. Кокетна рокля грим, бижута – това е необходим арсенал на всяка жена. Не забравяйте яркото червило. Независимо какво работите, можете да сте красиви и женствени и мъжете винаги го забелязват.

Според семейния терапевт на брачния пазар най-много се котират добротата, честността, чувството за хумор, способност да бъдете гъвкави в много ситуации. Тогава винаги ще имате симпатиите на другия пол.

Източник: struma.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!