НАП търси 4 фискални инспектори за отдел "Оперативни дейности" – Велико Търново | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

НАП търси 4 фискални инспектори за отдел „Оперативни дейности“ – Велико Търново

Публикувана на: 15.04.2019г. 1196 прегледа

Национална агенция за приходите търси седем служители за отдел „Оперативни дейности“ – Велико Търново, като четирима от тях са с място на работа гр. В. Търново. Агенцията е обявила конкурс за длъжността „инспектор по приходите”, които ще работят в екип в условията на 24-часов непрекъснат режим на работа и ще извършват фискален контрол.

Конкурсът за свободните работни места ще се проведе в два етапа. На първия участниците ще решават тест, чиято цел е да бъдат установени професионалните им знания. Издържалите успешно теста се допускат до втория етап-интервю.

Работата на фискалните инспектори е свързана с физически и документален контрол на стоки с висок фискален риск. Данъчните ще следят движението на стоките, дали се реализират на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват коректно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо оборудване за изпълнение на функциите си.

Кандидатите могат да подадат документи до 22 април, включително, лично или чрез пълномощник с нотариално заверено пълномощно-оригинал, на някой от посочените в обявата в сайта адреси и в НАП В. Търново, пл. Център № 2, стая 106, деловодство.

Описание на длъжността, изискванията за заемането й и образци на документи за участие могат да бъдат намерени на интернет страницата на НАП – www.nap.bg, Начало/За НАП/Работа в НАП/Обяви

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!