Областният управител се срещна с търговския аташе на Турция | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Областният управител се срещна с търговския аташе на Турция

Публикувана на: 15.04.2019г. 417 прегледа

Областният управител проф. д-р Любомира Попова имаше работна среща с Мехмед Али Ердем, търговски аташе на Генералното консулство на Турция в Пловдив. По време на разговора бе обсъдена възможността за организирането и провеждането на бизнесфорум с участието на представители на бизнессредите от българска и турска страна.

На работната среща, която бе по инициатива на Генералното консулство на Турция в Пловдив, присъстваха и Иззет Волкан, председател на търговско-промишлената палата гр. Чорлу, заместник-председателят на палатата Хюсеин Ерсой, членове на УС на палатата и Дениз Юмер, експерт в търговската секция на Генералното консулство на Турция в Пловдив. В разговора участие взеха и изпълнителният директор на Българо-турската търговско-индустриална камара Венцислав Венков, председателят на УС на Търговско-промишлена палата – Велико Търново, Кирил Илиев и Димо Йовков от Община Велико Търново.

Областният управител запозна гостите с основните икономически показатели и с географското положение и природните дадености на региона.

Участниците в работната среща изразиха готовност да си сътрудничат и да развиват отношенията в положителна посока.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!