С пълен коплект медали се завърнаха от Държавното първенство в Бургас свищовските каратисти на треньора Митко Божанов | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

С пълен коплект медали се завърнаха от Държавното първенство в Бургас свищовските каратисти на треньора Митко Божанов

Публикувана на: 15.04.2019г. 455 прегледа

На 13.04.2019 г. в град Бургас се проведе Държавното първенство на Българска карате киокушин федерация за деца до 8 години и за деца до 10 години.

От свищовската школа на сенпай Митко Божанов най-добро класиране направи Илияна Георгиева. Тя стана шампион на България при десетгодишните. За успеха си беше наградена със златен медал и с грамота.

Повод за гордост е и вицешампионската титла на Емануела Кунова. Тя заслужи сребърното отличие при най-малките момичета.

До полуфиналния кръг на Държавното първенство достигнаха Елеонора Кирилова и Александър Маринов. Тези състезатели бяха наградени с грамоти за трето място и донесоха по един бронзов медал за отбра.

Останалите участници в състезанието, които изучават най-твърдия стил карате под ръководството на сенпай Митко Божанов, не достигнаха до почетната стълбичка. Това бяха: Виктор Борисов, Никол Тодорова, Веселина Кунова и Мартин Павлов.

Макар че не бяха наградени с престижен трофей, тези състезатели имаха голяма заслуга за по-доброто представяне на съотборниците си, тъй като им партнираха при подготовката за първенството.

По информация на сенпай Митко Божанов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!