Търновската фирма "Билдинг Комфорт" ще строи новия болничен корпус на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Търновската фирма „Билдинг Комфорт“ ще строи новия болничен корпус на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов”

Публикувана на: 15.04.2019г. 2277 прегледа

Търновската фирма „Билдинг Комфорт“ ЕООД бе класирана на първо място сред участниците в откритата процедура за изпълнител на обществената поръчка по изграждане на новото болнично крило на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“.

Другият кандидат за вдигането на постройката бе софийското обединение „МКМБ“ ДЗЗД с участници „МБ Инженеринг 2001“ ЕООД и „Мулти Капитал Стандарт“ ЕООД.

Решението за определяне на изпълнител на обществената поръчка може да бъде обжалвано в 10-дневен срок пред Комисията за защита на конкуренцията.

Реализирането на новото крило на болницата трябва да се осъществи в рамките на 550 календарни дни след сключване на договора за изпълнение.

Чрез изграждането на новия корпус ще се осъществи 30-годишната идея за преместване на отделенията от Стара болница в близост до База I. Една от идеите за освободените помещения в База II е превръщането им в хоспис.

Галина ГЕОРГИЕВА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!