Търновските социалисти почетоха Деня на политзатворника и концлагериста | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Търновските социалисти почетоха Деня на политзатворника и концлагериста

Публикувана на: 15.04.2019г. 880 прегледа

Великотърновските социалисти и Български антифашистки съюз отбелязаха Международния ден на политзатворника, концлагериста и пострадалите от фашизма. Представители на областното и общинското ръководството на БСП и БАС почетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналите против фашизма. По традиция бяха поднесени и цветя пред паметника на Братската могила в парка „Марно поле“.

Слово произнесе областният председател на Българския антифашистки съюз Лидия Прокопова, която призова младите хора да помнят паметта на загиналите против фашизма в България и в целия свят.

loading...

Коментари за "Търновските социалисти почетоха Деня на политзатворника и концлагериста"

 • 15.04.2019 в 14:06

  Вече се прекалява с експонирането в публичното пространство на Марио Иванов и Михаил Михалев чрез участието им в незначителни прояви, по-голяма част от които по изкуствено измислени поводи.

  Отговор
 • 15.04.2019 в 18:00

  „Търновските социалисти почетоха…“ тези на снимката ли са търновските социалисти?! Доста са останали явно! Евала! Това се очакваше!

  Отговор
 • 15.04.2019 в 23:31

  Но и да помнят и да знаят за масовите убийства и масовите гробове от незаконно осъдени и несъдени на Българи от червенофашистката власт ,след деветосептемврийският преврат 1944.За тези Българи венци кога?

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!