43 четения

Седмичен хороскоп Прогноза за периода 19 – 25 април

Тръгваме по пътеката на смелите мечти и амбиции, започваме да ценим повече себе си

 

Здраве: Радвайте се на добро настроение и крепко здраве в следващите дни, които предшестват великденските празници. Днешното пълнолуние може да действа възбуждащо на нервната система на по-лабилните представители и представителите главно от групата на водните знаци – Рак, Скорпион и Риби. Не се претоварвайте психически. През уикенда се предпазвайте от настинки, които започват от носа и прерастват в нещо по-сериозно. Дните сряда и четвъртък са прекрасни за лечение на кариес или почистване на зъбен камък, за профилактичен преглед при зъболекаря. Не товарете ставите в тези дни.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са от понеделник до четвъртък. Заради фазата на Луната косата ще расте по-бавно след това. Коламаска можете да направите в понеделник и вторник, за да е благополучна и без излишни обриви по кожата. Масажи: Избягвайте да правите силови масажи в областта на таза и бедрата, както и липосукция в тази област в дните понеделник и вторник. Обеци и татуировка: Неблагоприятни дни за татуиране на тялото: от понеделник до четвъртък. Неблагоприятни дни за поставяне на обеци – понеделник и вторник. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези процедури през настоящата седмица.

Хранене и диета: Луната вече е намаляваща и подпомага стопяването на излишни килограми, ако ограничите количеството на порциите и се храните в чести интервали с качествена храна. Днес можете да стартирате своя дългосрочен хранителен режим, който да даде желаните резултати до седмица. В случай че не постите, можете да си позволите повече сирене и млечни продукти от днес до събота. В неделя не се лишавайте от приятната трапеза със семейството и най-близките хора на Цветница. Дори и да си похапнете по-обилно, в следващите дни можете да продължите със здравословното хранене и режима си и да нормализирате темпото на ядене. По време на Страстната седмица хапвайте разумно. Ако постите, това ще се отрази добре на здравето и формата ви. Дори и да не спазвате строг пост, можете да ограничите поне месото и за една седмица да минете на вегетариански режим на хранене.

Основни звездни аспекти: През следващите седем дни Луната гостува в Скорпион, Стрелец и Козирог. В седмицата преди Великден всеки от нас ще премине своята вътрешна емоционална трансформация, за да бъде готов за предстоящото Възкресение. Пълнолунието днес е чудесен момент за поставяне на точка в нечии взаимоотношения или нанасяне на корекция в личните връзки. То носи пълнота и добри шансове в сферата на частния бизнес, мнозина ще завършат важна сделка с успех. Но ключът е да се работи в колектив за общото благо. В неделя Венера навлиза в Овен. От милосърдни, добри и отзивчиви, каквито бяхме до този момент, сега се превръщаме в завоевателни, по-себични и импулсивни. Във вторник предстои първият съвпад на Слънцето и Уран в Телец. Двете планети ще посеят семенцето на новото мислене на човечеството и новото възприятие относно материалните блага и материалното начало като цяло. Ще ни помогнат да ценим повече себе си. Да държим на себе си. Да продаваме труда си на цената, която заслужаваме. Това е първата малка стъпчица по пътеката, по която ни води Уран в Телец. Това е пътека на смелите мечти и амбиции, на реализираните цели и постигнатите резултати.

 

ОВЕН

Пълноценен период

 

За вас предстои доста интересна седмица. Пълнолунието във Везни пряко ви засяга и изисква час по-скоро да приключите с някои вече започнати ангажименти. В условията на ретрограден Юпитер никак няма да ви е трудно да го сторите. От друга страна, Венера идва във вашия знак в неделя, за да активира „живеца“ в душите ви. Вие сте пред прага на нов период, по-щастлив и пълноценен. Този период действа както в личен, така и в професионален план. Развивайте се, разширявайте се и не се притеснявайте да заявите своето място. Срещата на Слънцето и Уран в Телец съвсем логично ще ви накара да се замислите за бъдещите си доходи. И да вземете едно радикално решение, реализацията на което да стартирате след Великден.


ТЕЛЕЦ

Правите се на разсеяни

 

През следващите седем дни вие ще бъдете доста потайни и няма да споделяте с никого плановете и идеите, които ви спохождат. Пълнолунието във Везни е причина да оттеглите доверието си от точно определени хора, които за пореден път не го оправдават. Венера в неделя навлиза в Овен, за да ви помогне да бъдете още по-задълбочени и вгледани в своите собствени интереси. Следите изкъсо всичко, което се случва около вас, но не давате вид на заинтересовани. Разсеяността е само параван, зад който криете своето заострено внимание към детайлите. Седмицата е доста благоприятна. Съвпадът на Слънцето и Уран във вашия знак ще промени нещо в живота ви. И това ще е за добро.


БЛИЗНАЦИ

Активно общуване

 

Седмицата преди Великден за вас е благоприятна и ви носи възможности за емоционално и социално развитие. Вие сте в еуфория и общувате с всички около себе си. Търсите възможност да осъществите контакти с хора от далечни разстояния. Пълнолунието в Овен ще ви помогне да влезете под кожата на влиятелни личности, заразявайки ги с една своя професионална идея. През седмицата Венера със своето движение в Овен ще ви помогне да активирате своя магнетизъм на още по-висок процент. Вие сте симпатични и предпочитани. Но от толкова много общуване дали ще ви остане време да подготвите предстоящите празници? Спорен въпрос.


РАК

Сигурна реализация

 

За вас следва не само благоприятна седмица, но и един доста активен и успешен период като цяло. Пълнолунието във Везни ще повдигне въпроси относно кариерата и професионалната ви реализация. Въпроси, които до този момент не сте имали смелост да поставите на дневен ред. Не се оправдавайте с великденските празници, а действайте. Важното е сега да подемете инициативата. Венера навлиза в Овен и до средата на май е в изгодна позиция спрямо професионалния ви хороскоп. Мнозина от вас ще заемат по-високи постове, а тези, които са заети в сферата на частния бизнес, могат да чакат одобрение на проекти и бъдещи приходи. Какво по-хубаво от това да знаете, че реализацията ви е сигурна!


ЛЪВ

Силни емоции

 

И за вас пълнолунието е момент на силни емоции, възбуда, но и на пълнота в живота. Този път то е във Везни и ви помага да осъществите контакт с хората около себе си. Да им влезете под кожата и да хармонизирате взаимоотношенията си с тях. Венера навлиза в Овен и ще активира вашия социален живот. Ще ви помогне в следващия месец да зачестите пътуванията си – в личен или служебен аспект. Не отказвайте предложение за екскурзия независимо къде ще ви отведе пътят. Срещата на Слънцето и Уран в Телец ви помага да подобрите и заложите сили в професионалния живот. Сега е време да се заредите с нови идеи, да потърсите нова работа или просто да стабилизирате състоянието си в настоящата.


ДЕВА

Провокирайте себе си

 

Седмицата преди Великден за вас е доста благоприятна. Навлизате в изключително хубав период, който изисква от вас да се отпуснете и да позволите на някои съвсем естествени промени да навлязат в ежедневието ви. Пълнолунието във Везни ви носи сигурни доходи и възможност да получите предложение за допълнителна работа. Венера навлиза в Овен, откъдето още веднъж ви гарантира доброто материално благосъстояние в следващите три седмици. Срещата на Слънцето с Уран в Телец изисква от вас да излезете от традиционната рамка, да разчупите границите и да напуснете зоната на комфорт, която до този момент беше ваше удобно убежище.


ВЕЗНИ

Създайте съюз

 

Пълнолунието във Везни неминуемо ви прави нервни и доста чувствителни. Мнението на хората е от особено голямо значение и формира вашия начин на мислене. Не успявате да се откроите като индивидуалисти и това е причината да страдате. Отпуснете се. Венера навлиза в Овен и ще ви провокира. Иска от вас да се развиете като личности, да помислите малко повече за другите и да заживеете в хармония с тях. Слънцето навлиза в Телец, където е в първия си съвпад с Уран. Тази седмица ще ви даде знаци как да се развивате професионално, за да постигнете целите си в следващите години. Четете знаците на съдбата. Не се фокусирайте върху своето его, а бъдете готови да правите коалиции и съюзи.


СКОРПИОН

Успехът е с вас

 

За вас седмицата преди Великден е деликатен момент и е много важно да се освободите от предразсъдъците си, да успокоите емоциите и да потърсите начин за усамотение. Пълнолунието във Везни ви носи доста размисли. То е и причината днес и през уикенда да сте тихи, потайни и да не търсите контакта с външния свят. В неделя Венера навлиза в Овен, бележеща началото на един активен и съзидателен период за вас. Мнозина ще обърнат внимание на външния си вид. Посещавайте спорт, започнете диета. Ще се почувствате прекрасно, а и самочувствието ви ще се повиши. Съвпадът на Слънцето и Уран в Телец е причината ви за подем в бизнеса. Вземате правилни и рационални решения. Успехът ще бъде с вас.


СТРЕЛЕЦ

Готови за битки

 

За вас следва една доста раздвижена седмица. Много неща сменят местата си и от вашата концентрация зависи дали разместването на пластовете ще е благоприятно или не, особено за вас самите. На първо място пълнолунието във Везни ви прави борбени и готови за битки. Имайте едно наум, че ще спечелите борбата само в коалиционни отношения, така че не се изживявайте като единаци, а търсете възможността да се обедините с хората. Венера навлиза в Овен, където заедно с Меркурий активират вашия творчески потенциал. Сега вече няма да се спрете и ще създадете нови условия около себе си. Чертаете пътя напред, обагрен с фантазии и мечти. В сферата на любовта също се очаква раздвижване в положителен аспект за необвързаните.


КОЗИРОГ

Сменяте работата

 

Седмицата преди Великден за вас е значима. На първо място, пълнолунието във Везни е причина да търсите стабилност, за да направите нови постъпки в професионалното си развитие. Неслучайно споменавам думата „стабилност“. Вие не сте склонни да правите непремерени рискове и ще предприемете промени само тогава, когато почвата под краката ви е твърда и устойчива. Венера навлиза в Овен в неделя и заформя триседмичен период на успокоение и уединение. Ще търсите баланса във взаимоотношенията, които развалихте в последните месеци. Ще намерите хармонията и това ще ви облагороди. Слънцето среща Уран в Телец, за да ви донесе нов полъх от промени, планове и мисли за нова реализация. Става ясно, че съвсем скоро ще смените работата си.


ВОДОЛЕЙ

Връзки и комуникация

 

През следващата седмица за вас е от голямо значение да бъдете заобиколени от доверени хора, с които можете да споделяте мислите и идеите си. Пълнолунието във Везни ви носи шанса да внесете хармония в личните си взаимоотношения, както да стартирате един нов проект с близък приятел или роднина. Венера и Меркурий се движат в Овен и създават условия за повече връзки, комуникация и общуване от всякакъв характер. Не бива да се затваряте в себе си, а напротив – търсете възможността да общувате и комуникирате. Не отказвайте на пътувания, които също биха облагородили живота ви, като ви заредят с енергия и ентусиазъм. Отидете на гости за предстоящите празници. Ще се почувствате прекрасно.


РИБИ

Извънредни приходи

 

И вашата седмица ще бъде доста благоприятна и богата на възможности да подобрите материалното си благосъстояние. Пълнолунието в Овен е сигурен знак, че доходите ви растат пропорционално с признанието на работното място. Очаквайте извънредни приходи. Не само сега, а и през следващия един месец доходите ще са една от основните ви радости в ежедневието. Меркурий и Венера се движат в Овен и оттам помагат за стабилизацията на вашия бюджет. Страстната седмица е важен момент за вас заради съвпада на Слънцето и Уран в Телец. Това е миг, в който ще разкриете доста истини за своя живот и за живота на своите близки. Нещо в личен план ще се промени и тази промяна ще е за ваше добро.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

19 април. Родени сте на ден, определящ кармична отплата. Вие сте прибързани и сприхави хора. Постарайте се да се научите на уравновесеност и поетапност в действията си. Зачитайте чуждото мнение, ако желаете да бъдете уважавани и чувани. Давайте си почивки, за да не се претоварвате както физически, така и психически. Претоварите ли се, ставате кълбо от нерви и вредите и на себе си, и на околния свят. Иначе сте лидери и лидерската позиция е търсена от вас във всяко едно отношение. Родени сте, за да ръководите.

Навлизате в прекрасна година на финансова стабилност и парични печалби. Не се страхувайте да започнете нова работа. Рискът си заслужава.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

20 април. Вие сте талантливи хора, но не сте достатъчно борбени и затова успехите ви в живота не са толкова изразени, колкото ви е заложено по съдба. Страховете ви са предизвикани от детските години, когато сте срещали немалко трудности и сте станали прекалено предпазливи. Винаги има един момент, в който се учите на борбеност и колкото по-рано дойде той, толкова по-добре за вас. Иначе сте обичливи, добронамерени и отзивчиви и често помагате на близките хора повече отколкото трябва. Родени сте между два знака – Овен и Телец. Затова носите по малко и от двете зодии. Ако вземете хъса на Овена и ината на Телеца, няма да имате равни в постигането на целите си.

Емоционална и завършваща ще бъде годината, която следва за вас. Не бива да предприемате нови действия, а да сложите край на всичко изостанало във времето. Подредете живота си и запълнете пропуските.

Здраве: Възможни са чести инфекции, повишено кръвно налягане, болки в очите. Не чакайте проблемите със здравето да се задълбочат, а ги решавайте навреме.

21 април. За вас е малко да се каже, че сте родени с късмет. Имате дар слово, притежавате и чар, с който омайвате всекиго. Свикнали сте обаче все нещата да стават по ваш тертип и невинаги давате друг да изказва мнение и да се разпорежда за нещо, което ви засяга пряко. Много контактни, лесно създавате нови запознанства. Невинаги обаче преценявате правилно на кого да се доверите. Бъдете предпазливи и се научете да познавате отначало хората.

Навлизате в чудесна година на ново начало. Не прибързвайте да го поставяте още в първите месеци. Обмислете го и когато му дойте времето, тръгнете по новата пътека. Това е година за промяна, за стартиране на новости. Възползвайте се.

Здраве: Обърнете внимание на сърдечносъдовите си проблеми, ако имате такива.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!