Боджадж и Колев пропускат гостуването на „Верея”

Двама футболисти на „Етър ВТ“ получиха наказания след гостуването на „Витоша“ в Бистрица. Нападателят Флорент Боджадж и халфът Никола Колев са със спрени права за по 1 мач заради натрупани картони и ще пропуснат гостуването в Стара Загора. Реферът Георги Иванов ще ръководи неделния двубой от 17:30 часа на „Трейс Арена“. Асистират му Димитър Русев и Георги Минев, четвърти съдия е Валентин Железов, а съдийски наблюдател – Георги Нарлев.

В Стара Загора „виолетовите” ще гонят задължителна победа, тъй като на 99% гарантира първото им място в групата преди плейофите за седмата позиция. Досега възпитаниците на Красимир Балъков нямат грешен ход в първенството срещу „Верея”, който е последен без нито един спечелен мач и само с 6 равенства от общо 29 мача.

„Резултатите в срещите до края на този етап не са най-важното нещо, но са отлична възможност освен всичко да огледаме качествата на футболистите и да преценим на кои ще разчитаме за есента. Затова даваме и шанс на всички играчи в тези срещи, надявам се това да е сериозна мотивация за техните изяви“, коментира Краси Балъков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *