Дневен хороскоп. Прогноза за 23 април, вторник | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Дневен хороскоп. Прогноза за 23 април, вторник

Публикувана на: 22.04.2019г. 1233 прегледа

Луната е в Стрелец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 18-и. Управител на деня е Марс.
Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на черния дроб. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на чернодробни заболявания и проблеми с кръвта. Можете да направите кръвни изследвания.
Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Избягвайте манипулации, засягащи кръвоносните съдове и подкожните мазнини. Не поставяйте татуировки, могат да предизвикат усложнения след това. Облечете се екстравагантно.
Хранене и диета: Стартирайки диета или хранителен режим днес, ще се придържате дълго време. Хапвайте начесто, като си планирате поне шест хранения – три основни и три междинни. В основните набавете повече белтъчини – пилешко месо, сирене, риба, яйца, с обилно количество зеленчуци. Между храненията хапвайте плод или плодов сок.
Цветове, носещи късмет: Червено.
Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: до 9.26 часа.
Звездни аспекти за деня: Във вторник Луната гостува в Стрелец и е в съвпад с Юпитер. Слънцето на свой ред е в съвпад с Уран. Запленени сме от нова идея, в която се впускаме с всички сили, без да преценяваме реално рисковете пред себе си. Днес мислим прекалено ирационално и това може да е предпоставка за вземане на неправилни решения.

ОВЕН
Разчитайте на партньорите
Вторник е силен ден в служебен план. Въпреки емоциите и напрежението, които на моменти ще ви попречат да вземате правилни и рационални решения, вие се справяте прекрасно с всяка задача. Разчитайте повече на партньорите си. Дайте им шанс да ви помогнат и да ви ударят едно рамо в ангажиментите.


ТЕЛЕЦ
На педал сте

Вторник изисква от вас активация и мотивация, за да се справите с трудностите, които ще се проявят още в първите минути на работния ден. Всъщност вие се събуждате с усещането, че денят ви няма да е от най-спокойните. Не хабете сили в излишни направления, а се захващайте за работа. Денят е благоприятен.

 


 

 

БЛИЗНАЦИ
Разсеяни сте

Разпилявате се в излишни емоции, което е основната причина днес да не вършите работата си качествено. Още сутринта срещате трудности в семейството – оплаквания от близките, спречквания. Това рефлектира върху вас и през цялото работно време мислите ви са вкъщи. Това ви разсейва и пречи, концентрирайте се.


 

РАК
Вътрешен анализ

Преоткривате себе си, без значение дали го искате, или не искате. Във вторник имате възможността да влезете дълбоко в своята душевност и да потушите пожарите, които върлуват в нея. Използвайте този ден за вътрешен анализ и успокоение. Поработете върху своя душевен мир и постигнете нирваната в себе си.


 

ЛЪВ

Стегнете се

Денят е благоприятен за работа, затова не го пропилявайте в излишно размотаване или планиране на великденската почивка, която предстои. Още сутринта се мотивирайте и свършете всичко набелязано. Днес е благоприятен ден за осъществяване на разговори с делови партньори и с държавната администрация.


 

ДЕВА
Не отлагайте задачите

Притеснени сте в сутрешните часове – нещо, което ще попречи на вашата концентрация и ще загуби ценни минути от времето ви. Стегнете се и не отлагайте нищо, което можете да свършите сутринта, за следобеда. Бъдете настоятелни по своите цели, без да се съгласявате с мнението на другите. Вие сте прави.

 


ВЕЗНИ
Хаос в емоциите

Настроени сте делово, но и романтично. Емоциите ви ще се смесват постоянно. Сутрешните часове по-скоро бягате от отговорност – нещо, което не ви съветвам да правите. В следобеда сте енергични, влюбени и щастливи. Вечерта обаче очаквайте известни трудности в общуването. Избухливи сте и с вас се говори трудно.


СКОРПИОН
Време за промяна

Днес, дори и късметът да е на ваша страна, трябва да сте по-предпазливи и не толкова решителни. На работното място са възможни промени, в ядрото на които ще сте вие самите. Запазете самообладание, покажете своите умения. Време е за промяна във външния ви вид. Ако ще започвате диета, сега е точният момент.


 

СТРЕЛЕЦ
Много ангажименти

Натоварени сте. Мнозина се занимават с няколко неща паралелно. Стари, недовършени задължения редом с новите задачи не търпят отлагане и трябва да бъдат изпълнени в срок до четвъртък вечерта. Не се притеснявайте, ще се справите с всичко, но успехът ви ще бъде за сметка на свободното ви време.


 

КОЗИРОГ
Уравновесете емоцията

Във вторник успявате да уравновесите емоцията и да си дадете сметка за действията в предходните дни. Опитайте да довършите всички започнати задачи до обяд. Планирайте нещо хубаво за следващите дни. Имате нужда да си мислите за положителни неща, които да държат съзнанието ви в режим приятни очаквания.


 

ВОДОЛЕЙ
Премислете офертата
Жънете успехи на работното място. Няма да ви липсват проблеми с обкръжението и хората, с които общувате. При мнозина денят носи финансово предложение. Внимавайте. Склонни сте да вярвате на измами, а точно сега не ви е нужно да се забърквате в съмнителни сделки или да се превръщате в плячка за използвачи.


 

РИБИ
Уверени в себе си

Във вторник ставате доста по-уверени в себе си. Търсите възможност за реална промяна в живота си, но тя може да се случи единствено ако тръгне от вашата психика и чак тогава стигне реалния живот. Променете начина си на мислене. Започнете да приемате по-прагматично света около себе си. Овладейте излишната емоция.


 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Вие, които сте се родили на този ден, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.
Навлизате в прекрасна година на контакти, силен късмет и положително развитие във всяка сфера от живота си. Ще общувате без проблем и ще привличате запознанства. Внимавайте, за да не попаднете на недобронамерени хора или такива, които желаят да ви използват по един или друг начин. Не е изключено през тази година да смените изцяло средата си на живот.
Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако сте заобиколени от хора, които ви обичат, уважават и с които живеете в хармония.
Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!