Ако сте намерили монета от 1 стотинка, или 1 лев-добър знак, 2 стотинки-помощ от близки…

Смята се, че събирането на предмети от улицата е лошо знамение. Всъщност, нещата на други хора носят енергията на другите хора, което може да навреди много, ако се вдигнат тези неща.

Но само китайците вярват, че с монетите ситуацията е различна. Хората, които са намерили пари , ги съхраняват като пазители и вярват, че те носят късмет.

Смята се, че монетата, лежаща на земята, е знак от по-висшите сили, предназначен за търсещия. В зависимост от номиналната стойност на намерената монета, можете да тълкувате този знак по различни начини и сега ще ви кажем точно как.

Парични знаци

Според статистиката, хората намират монети по-често, отколкото банкноти. Работата е, че монетите са по-трайни и привличат повече внимание. Монетата може да бъде отговорът на вашия въпрос, както и знак на съдбата, намеквайки за предстоящите събития в живота ви. Всичко зависи от номиналната стойност, нека разберем какво притежава всеки от тях.

Монета от 1 стотинка, или 1 лев

Ако сте намерили такава монета, вие сте готови за промяна. Това е знак за ново начало, свежи идеи и големи постижения. Ако чакахте знак, за да започнете нещо, ето го. По този начин вселената казва, че скоро ще успеете.

Монета от 2 стотинки

Такава монета е знак, че човек не бива да се опитва да направи всичко сам. Ако имате нужда от помощта на вашите роднини – просто попитайте. Помислете за хората, които ви обкръжават, за хармонията и комуникацията с тях. Повярвайте ми, това ще ви донесе щастие. Запишете монетата като напомняне, че близките са винаги там.

Монета от 5 стотинки

Такова откритие обещава духовно развитие. Това число е символ на вселената и божествената сила. В китайското учение това число е символ на радост. Тя посочва петте най-важни благословии: богатство, щастие, дълголетие, здраве, напредък. Намирането на такава монета е голям успех.

Монета с номинална стойност 10

Ако откриете монета с тази стойност, това е знак, че е време да обърнете внимание на онези неща, които пренебрегвате. Ако трябва да вземете важно решение, повярвайте в инстинктите и разчитайте на интуицията си. Вие ще успеете в бизнеса си. Всичко ще бъде решено във ваша полза.

Монета от 50 стотинки

Тази монета символизира началото на период на чувства и страст. Вече говорихме за силата на числото 5, но тук то се засилва от нулата. Това число се смята за символ на властта, интуицията и възвишените идеали.

Ако бързате, когато забележите монета, това е знак, че е време да забавите темпото си. Ако изпитвате финансови затруднения, това откритие обещава бързо решение.

Независимо дали е вярно или не, зависи от вас. Ние знаем за безбройните лоши знаци, опасни находки и всичко останало. Защо не повярвате и в добрите знаци ?

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *