100 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 24 април, сряда

Луната е в Козирог. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 19-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на кожата, коленните стави, костите. Посещението при зъболeкаря също е нежелателно. Добре протичат профилактиката и лечението на болести на кожата, ревматизъм, изкълчване или счупване на коленете, вода в коляното. При простуда веднага вземете мерки.

Красота и външен вид: Денят е особено благоприятен за подстригване на косите. Отразява се добре на косъма и растежът се забавя максимално. Можете да направите маска на лицето с подходящи за кожата кремове и мазила. Избягвайте коламаската, защото ще води до зачервяване на кожата.

Хранене и диета: Луната преминава в Козирог. Организмът се нуждае от калий и калций. Не ограничавайте солта до минимум. Хапвайте повече млечни продукти, в които има достатъчно калций, полезен за здравината на костите. Кореноплодните зеленчуци са препоръчителни днес.

Цветове, носещи късмет: Сиво, виолетово, черно, синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: до 10.13 часа. Особено благоприятен момент за засаждане на луковични растения.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната е в Козирог. В сутрешните часове се стремим да отметнем по-голямата част от ангажиментите си, защото чувстваме прилив на сили. Внимавайте обаче да не нараните нечии чувства и да не прекрачите чужди интереси. В следобеда ни преследва лошо настроение. Търсим с кого да влезем в конфликт. Овладейте емоцията.

ОВЕН

Заядливи сте

В сряда избягвайте да правите компромиси, още повече такива, които са в разрез с вашите етични норми. Не е изключено да се наложи спешно завършване на важна задача. В сутрешните часове ще се справите. През целия ден сте заядливи и доста негативно настроени към своите колеги и подчинени.


ТЕЛЕЦ

Спешни ангажименти

Днес не се чувствате в свои води. Налага се да работите това, което не ви е по вкуса. Спешни ангажименти са в основата на лошото ви настроение. Търсите с кого да се скарате и разбира се – ще си намерите изкупителни жертви. Днес страдате от страхове и предразсъдъци. Отпуснете се.


БЛИЗНАЦИ

Провокации в общуването

В сряда пред вас не се изправят кой знае какви възможности за просперитет, така че не тръгвайте с големи надежди. Заложете изпълнението на малки, постижими задачи в плана си. Следобедът ви носи провокации в сферата на общуването. Ще се срещнете с хора, които с авторитарното си поведение ще ви подразнят.


РАК

Стабилизация

Намирате се в период на стабилизация. След като вчера стабилизирахте емоционалното си състояние, сега е време да обърнете повече внимание на начина си на общуване и взаимоотношенията с хората в близкото си обкръжение. Не се заяждайте и не търсете кусурите им. Приемете ги такива, каквито са.


ЛЪВ

Успокойте се

В сряда темпото продължава да се забързва при вас, а вие сте в паника, че идващите празници ще объркат част от плановете ви за действие. Успокойте се. Сутрешните часове ви дават шанса да започнете деня с усмивка и добро настроение. Не се ли възползвате, целият ви ден ще бъде нацупен и вгорчен.


ДЕВА

Денят е положителен

В сряда Луната гостува в Козирог и ви отправя лъч позитивна енергия и възможност да хармонизирате взаимоотношенията си с близките. На работното място бъдете малко по-консервативни при вземане на дългосрочни решения. Критикувате прекалено много и често, без някой да ви е молил за мнение.


ВЕЗНИ

Овладейте напрежението

Завършете някои вече започнати ангажименти. Не се лъжете да поставяте нови начала в живота си, защото те няма да доведат до добри резултати. Напрежението в семейството и в любовта хармонизирайте чрез личен компромис. Владейте нервите и прощавайте, когато е нужно. Ще се почувствате по-добре в Страстната седмица.


СКОРПИОН

Проваляте разговорите

В сряда напрежението е осезаемо. То действа на психическо ниво и чака да бъде отключено в поредния разговор с човек от обкръжението. Ставате нервни, избухливи, сприхави. Не търпите чуждо мнение и без много да му мислите, влизате в конфликт. Можете да бъдете и доста арогантни, което дорпинася за лошото стечение на обстоятелствата.


СТРЕЛЕЦ

Не прибързвайте

Налага се да поправяте грешки от решения, които сте взели в последно време без да мислите много-много, отдавайки се на емоцията и импулса. Ще се убедите, че ползи от прибързаността ви няма. Не поставяйте нови начала. Денят изисква да прегледате семейния бюджет и да го планирате по-прецизно за празниците.


КОЗИРОГ

Налагате мнението си

В сряда Луната навлиза във вашия знак и ви прави доста емоционални и чувствителни на теми, на които имате особено мнение. Днес търсите да разкажете на света своите виждания, своята гледна точка. Можете да влезете в конфликт с всеки, който не е съгласен с вас, но не е нужно да си причинявате такива емоционални драми.


ВОДОЛЕЙ

Нужда от вдъхновение

Сряда е ден, който иска от вас да се отпуснете и да не предприемате никакви нови начинания. Оттеглете се от арената и не вземайте решения. Имайте време само за себе си и за нещата, които обичате да правите. Вечерта си легнете по-рано, прочитайки страници от любимата си книга. Имате нужда от вдъхновение.


РИБИ

Излезте от дълбокото

В сряда емоциите ви извират, а вие не осъзнавате защо хората около вас не ви възприемат сериозно. Вкарвате се в излишни филми и си навивате в съзнанието неща, които не са верни. Склонни сте да вярвате на илюзии, просто защото ви харесват. Слезте на земята, излезте от дълбокото. Имате нужда от промяна.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Радвате се на щастливи вибрации, с които Съдбата ви се отплаща, че сте били добри хора в миналите си прераждания. Вземете този позитивен заряд и вървете все напред. Има едно предупреждение към вас и трябва на сто процента да се съобразите с него. Става дума да потискате страстта си към материално благополучие. Осигурете си нормален, качествен живот, но не се превръщайте в досадния Чичо Скрудж. Осъзнайте, че парите са само за това, за да бъдат харчени. В личен план сте много добродушни. Хубаво е да сключите брак, след като навършите 30-годишна възраст, защото само тогава ще сте сигурни, че сте избрали подходящата половинка.

Навлизате в година на трудности и рутинни, ежедневни задачи. За мнозина това ще е спасението от повечето им страхове. Като не правите избори, когато няма шансове, вие ще си стоите на същото положение и ще съхраните всичко, което сте постигнали до този момент. Не се отчайвайте, само след дванайсет месеца ви чака период на глобални промени.

Здраве: Възможни са проблеми с вените и кръвообращението.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *