Проучване разкрива най-големите грешки на мъжете по време на секс | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Проучване разкрива най-големите грешки на мъжете по време на секс

Публикувана на: 23.04.2019г. 1498 прегледа

Кои са най-големите грешки, които мъжете допускат по време на секс? Отговор на този въпрос дава британско проучване, обхванало 1000 жени, пише в. „Дейли стар“.
Съдейки по резултатите от допитването на сайта за извънбрачни запознаства Illicit Encounters, внушителните 74 процента от участничките считат липсата на любовна предигра за най-сериозното мъжко прегрешение. Представителите на силния пол, които стигат до кулминацията в половия акт първи, са гледани с лошо око от 68 процента от дамите. Третото най-сериозно „креватно прегрешение“ на мъжете, според 62 процента от дамите, е тромавостта.
Някои жени вероятно харесват партньорите да им нашепват мръсни думички по време на секс, но повечето представителки на нежния пол не одобряват грубите и цинични слова. Черна точка носи на мъжете и липсата на общуване и интимност след края на половия акт.
Сред най-сериозните прегрешения на мъжете в леглото жените открояват още бързото им заспиване след секс, коментарите по отношение на дамското тяло, допускането, че знаят какво иска партньорката, придържането към собствения сексуален план и игнорирането на езика на дамското тяло, и възприемането на секса като чисто физически акт без емоционална ангажираност. /Елена Христова/

Източник: БТА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!