Завърнал се от гурбет във Франция и две деца нападнаха жена от Камен за 120лв. | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Завърнал се от гурбет във Франция и две деца нападнаха жена от Камен за 120лв.

Публикувана на: 23.04.2019г. 1111 прегледа

ТОКУ-ЩО ЗАВЪРНАЛ СЕ ОТ ГУРБЕТ ВЪВ ФРАНЦИЯ заедно с момче и момиче на 12 и 14 години нападнаха посред нощ болна жена заради 120 лева. Тримата влезли в къщата на 68-годишната пенсионерка в Камен в събота малко след 20 часа. Жената сама се грижела за тримата си внуци, които като нея имали психични проблеми. Въпросните 120 лева пък били от социалната пенсия. Престъпното трио заплашило с нож и метален бокс семейството. После задигнали дамската чанта с парите, два мобилни телефона и личните документи на възрастната жена. Веднага след въоръжения грабеж 32-годишният мъж от Нова Върбовка и двамата му невръстни помощници от Камен отишли в селския хранителен магазин, като преди това си разделили по 30 лева.

Болната жена успяла да стигне до съседа си, който се обадил за помощ на тел. 112. Същата вечер тримата нападатели били заловени, а в тях били останали само 3 лева. Полицията от Стражица обаче успяла да върне мобилните телефони и личните документи на нападнатата жена. 32-годишният Васил Р. е арестуван за 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство. Той е стар познайник на полицията, но от известно време бил във Франция. Явно там гурбетът не му потръгнал, за да извършва въоръжен грабеж за 120 лв., коментират разследващи.

Нели ГЕОРГИЕВА

loading...

Коментари за "Завърнал се от гурбет във Франция и две деца нападнаха жена от Камен за 120лв."

  • 23.04.2019 в 18:23

    До кога ще ги търпим тия мръсни цигани ? Във Франция защо не е влязал така да граби от пенсионирте там ? Има закони тука закона на джунглата важи ….

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!