6 зодии, които най-често са гениални | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

6 зодии, които най-често са гениални

Публикувана на: 25.04.2019г. 1370 прегледа

Според Менса (най-голямото, най-старото и известно дружество на хора с висок коефициент на интелигентност в света), гений е някой, който има 98 или над този брой точки на теста за коефициент на интелигентност на дружеството или друг стандартизиран тест за интелигентност.

Но гениите не са само високоинтелигентни. Вие бихте могли да сте креативен гений, което означава, че мозъкът ви е способен да намира решения, които другите не успяват.

Това може да е добра новина за вас, защото проверявайки хороскопа си, може да се каже, че сте именно от тези зодиакални знаци, представители на креативните гении.

Зодия: Водолей (21 януари – 19 февруари)

Представител: Волфганг Амадеус Моцарт

Представителите на този зодиакален знак преценяват всяка информация, която достигне до тях и филтрират полезната от излишната по фин начин. Те имат способността да се дистанцират от проблемна ситуация, за да успеят да се концентрират в намирането на решение за нея.

Известни са със своите балансираност, хладнокръвие и иновативност.

Освен това са много широко скроени, способни да приемат всевъзможни идеи и концепции. Много често Водолеите търсят алтернативни решения на дадени обстоятелства и не се примиряват лесно с общите порядки. Не се съгласяват да признаят някакво убеждение, докато самите те не се уверят в него лично.

Зодия: Дева (23 август – 22 септември)

Представител: Майкъл Джексън

Девите се интересуват от широк спектър теми и научни течения. Живо се вълнуват дори от неща, които другите не забелязват или приемат за даденост. Ако за даден проблем няма решение или обяснение, Девите са в състояние да измислят собствен отговор за него, и то логичен. Те обичат да решават нерешими задачи и да поправят счупеното с лекота. Девите мислят непрекъснато и създават неща, мнения, решения.

Макар да не обичат да се хвалят сами, почти няма нещо, което да е извън способностите на една истинска Дева. Друг белег на гениалност е, че Девите не се притесняват да задават куп въпроси и да упорстват до получаване на верния им отговор.

Зодия: Близнаци (21 май – 20 юни)

Представител: Беназир Бхуто, първата жена министър-председател на ислямска държава (Пакистан)

Необходимо е единствено да се вслушате в думите на представител на зодия Близнаци и ще се уверите, че те са гениални. Те са най-бързо мислещи в целия зодиак, мисълта им е остра като бръснач. Близнаците имат свой подход в подбора и дисекцията на необходимата им информация. Освен това Близнаците имат страхотно развито чувство за хумор, друг белег на гениалност.

Забавните хора не само по-често имат висок коефициент на интелигентност, но и проявяват много повече креативност в сравнение с другите.

Зодия: Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Представител: Пабло Пикасо

Практически е невъзможно един Скорпион да бъде излъган или манипулиран, тъй като те са сред най-стабилните ментално зодии, надарени с невероятна интелигентност и чувствителност. Скорпионите имат основание да се доверяват на своята интуиция, която никога не ги подвежда и им помага в трудни ситуации. Чрез своето шесто чувство те достигат до много важна информация и успяват да я обработят така че да им е полезна.

Често пъти Скорпионите улавят информация, която други зодии не могат да забележат. Не можете да измамите Скорпион, защото с интелекта си той веднага засича фалша и опита за манипулация. А устремеността им да си отмъстят не е за подценяване.
Зодия: Риби (20 февруари – 20 март)

Представител: Елизабет Тейлър

Рибите притежават високи нива на интелигентност и креативност, но понякога попадат в капана на собственото си въображение. Те имат толкова много идеи, че им се случва да се потопят дотолкова в тях, че да изгубят представа за реалността.
Рибите са много чувствителни към чуждите очаквания, те почти могат да почувстват какво мислят или усещат другите хора. Надарени са с емоционална интелигентност и е добре да се доверяват на своите вътрешни инстинкти, защото те не ги лъжат. Чудесно умеят да преценяват човека срещу тях и искрено желаят да бъдат добри човешки същества.

Зодия: Козирог (22 декември – 20 януари)

Представител: Антъни Хопкинс

Козирозите имат много методичен, прецизен и добре структуриран начин на мислене, който ги води към вземането на умни решения. Като цяло избягват да са много импулсивни, когато им хрумне идея и да действат веднага. Напротив, те изчакват, обмислят идеята от различни страни и търсят алтернативни решения, докато се уверят кое е най-правилното действие. Обичат да гледат цялостната картина, а не да се вторачват само в детайли.

Козирозите са надарени с висок интелект и хубавото е, че обичат да го използват за добри цели. Те са вечните студенти – никога не се отказват от учението, без значение дали е в университета или в живота, което е сериозен белег за гениалност. Учат се цял живот и черпят информация от всевъзможни източници, компилирайки частите, които им трябват за общата, голяма картина.

Друг отличителен знак на тяхната гениалност е, че не се предават, не се съкрушават от грешки, а се стремят никога да не ги повтарят.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!