Даянна Пантелеева спечели бронзов медал в Националното състезание по строителство | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Даянна Пантелеева спечели бронзов медал в Националното състезание по строителство

Публикувана на: 25.04.2019г. 1165 прегледа

ДВАНАДЕСЕТОКЛАСНИЧКАТА ОТ ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО СТРОИТЕЛСТВО, АРХИТЕКТУРА И ГЕОДЕЗИЯ „АНГЕЛ ПОПОВ“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ДАЯННА ПАНТЕЛЕЕВА спечели бронзов медал в Националното състезание за най-добър млад строител. Тийнейджърката се е състезавала в дисциплината „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“.

48 ученици от 16 училища в страната, в които се осъществява обучение по професии от професионалното направление „Строителство“, участваха в надпреварата, която се проведе в търновската гимназия по строителство. Момчетата и момичетата мериха сили в няколко дисциплини – „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“, „Облицовки и настилки“, „Зидария“ и  „Сухо строителство“. Уменията им на млади строители са били оценявани от представители на Камарата на строителите, частни строителни фирми, преподаватели от висши строителни училища, представители на браншови организации, организации на работодателите и на работниците и служителите от отрасъла.

 

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!