Йоанна Цончева втора на 100 метра на мемориал "Цветанка Христова" | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Йоанна Цончева втора на 100 метра на мемориал „Цветанка Христова“

Публикувана на: 25.04.2019г. 597 прегледа

Сребърен медал от проведения на 23 април в София мемориал „Цветанка Христова“ спечели Йоанна Цончева. Състезателката на „Атлетика 2012“ се класира на второ място в дисциплината 100 метра гладко бягане, с резултат 12,3 секунди. Талантливата великотърновска лекоатлетка работи с доайена на треньорите в старата столица – Иван Пенков.

Междувременно спортен клуб „Атлетика 2012“ организира и провежда тренировки по лека атлетика по програма „Спорт за децата в свободното време“ на Министерството на младежта и спорта. Програмата дава възможност на 2 групи по 10 деца да тренират лека атлетика под ръководството на квалифициран спортен специалист с подходящо за възрастта оборудване и да участват в състезания, организирани от спортния клуб. Първото състезание е на 6 май 2019 година (понеделник) от 10,30 часа на стадион „Ивайло“, като в него ще се включат малки атлети и от други клубове. Дисциплините са 60 метра и скок дължина. Най-изявените ще бъдат селектирани за представителните отбори на СК „Атлетика 2012“. Тренировките се провеждат във Велико Търново на стадион „Ивайло“ и покритата лекоатлетическа писта по определен график. Записванията за турнира и програмата прави Людмила Георгиева. Телефонът за връзка е 0889 931 224.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!