4 зодии, които често нямат късмет в любовта

Любовта е странно нещо. Няма никаква рецепта за това как да я открием, как да я задържим и как да направим така, че да сме щастливи до края на живота си. На някои хора просто им върви, докато други са все нещастни във връзките си, пише az-jenata.bg. Някои зодии обаче имат доста по-лош късмет в любовта от други. Кои са те?

Рак

Що се отнася до любовта, Раците са склонни да хвърлят всичките си усилия, за да направят половинката си щастлива. Ако не са обвързани, отново цялата им енергия е съсредоточена в това да открият мечтаната си сродна душа. Често обаче те се ръководят от чувствата, а не от разума, което им изиграва лоша шега. Влагат усилията си в партньори и връзки, които не са подходящи за тях, от което след това страдат дълбоко заради твърде чувствителната си природа.

Невъзможно е да не бъдат наранени, освен ако не срещат напълно идеалния за тях партньор. В много случаи се чувстват по-скоро нещастни през повечето време, отколкото щастливи и то не защото са обичани или обичащи, а защото често са неразбрани. Те приемат всичко прекалено навътре и липсата на късмет в любовта ги съсипва.

Дева

Трудностите в любовта за Девите са двойно повече, отколкото при останалите зодии, защото те обичат прекалено привързващо, от една страна, и от друга – за тях е твърде трудно да се влюбят, още повече ако са били наранени в миналото. Аналитичният им ум не спира да ги разубеждава да се впуснат в нова любов.

Въпреки че на повърхността може да са оптимистично настроени, дълбоко в душата си те изпитват сериозни съмнения към следващите си партньори. Подлагат всичко на дълбока критика, което ги прави още по-нещастни.

Девите са наясно, че трябва да целунат много жаби по пътя на откриването на принца на техните мечти.

Козирог

Тъй като управляващата планета на Козирога е Сатурн, те са много сериозни личности. Почти никога няма да видите Козирог да се впуска в необмислени и безперспективни връзки. Те държат изключително на семейството. За тях то е висша форма на ценност и не си губят времето с отношения, които не подсказват развитие в тази посока.

Козирогът е много критичен. Той подлага на съмнение всичко и всички. Затова му е трудно да си избере половинка в океана от неподходящи партньори. Когато е във връзка, Козирогът също се нуждае от много време, за да реши дали изобщо си струва да направи по-сериозна крачка напред.

Риби

Нещастието на Рибите в любовта идва от тяхната особеност да витаят в облаците, да не виждат истината, да живеят в собствения свят на мечти, който не съвпада с реалността. Рибите преживяват кошмарно любовните разочарования. Понякога им е нужно много дълго време, докато се справят, но успяват без да губят надеждата си след това. Способни са на големи жертви в името на любовта, от което много често партньорите им се възползват.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *